arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3522
EURO
34,5666
ALTIN
2.382,59
BIST
10.045,74
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

KARAKAYA: “BODRUMSPOR EL ELE HEP İLERİYE”

KARAKAYA: “BODRUMSPOR EL ELE HEP İLERİYE”
10 Mayıs 2016 17:56
A+
A-
B.B. Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya mücadelemize destek olan Muğla, Milas ve Bodrumlu taraftarlara teşekkür ederek, ‘Bodrumspor el ele hep ileriye’ mesajını verdi…

Bodrumspor karşılaşmasını başta Muğla, Milas ve Bodrum olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen çok sayıda taraftar da izledi. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği karşılaşmada Bodrum Şehir Stadyumu gelin gibi süslendi. Tüm hazırlıklara ve maçı 2- 1 kazanmasına rağmen play – off ta elenen Bodrumspor camiasını üzüntüye boğulmasına rağmen 2. Lig’i gelecek sezon hedeflediler.
Karşılaşma sonrası görüşlerini açıklayan Yeşil Beyazlı Kulüp Başkanı Rıza Karakaya tüm taraftarlarına ve özelliklede çevre il ve ilçelerden gelen destekçilerine teşekkür etti.
bodrumspor-lig-sonuKarakaya:Destek olan herkese teşekkür ederiz…

Rıza Karakaya’nın açıklaması şöyle : Öncelikle Bodrumsporumuz için bu önemli maça gelerek bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.
Maça gelirsek, ilk maçı 1-0 kaybetmiştik ve evimizde maçın rövanşında 2-1 galip geldik ama yeterli olmadı. Bodrum tarihi bir gün yaşadı ve seyirci rekoru kırıldı. Bodrumspor sevgisi stada sığmadı ve birçok taraftar maça giremeyerek geri döndü. Onlardan da özür diliyoruz. Ben bütün futbolcu, teknik heyet, personel, bizi bu ligde tutunmak için çıktığımız yolda yalnız bırakmayan herkese ve bu imkanları bize hazırlayan başkanımız Mehmet Kocadon’a teşekkür ediyorum.
Bodrumsporumuz için tüm Muğla bu maça kenetlendi ve bizlere destek oldu. Özellikle Milas’tan gelen Milasspor taraftar grubu Sevdamsınmilasspor grubuna, Muğla’dan gelen Muğlaspor taraftar grubu 48 Gençlik’e ve tüm Muğla’nın ilçelerinden gelerek bizlere destek olan tüm Muğla halkına, tüm yarımada kulüplerine ve bu birlik beraberliği sağlayan Asi Tayfa’ya ve Bodrum halkına ne kadar teşekkür etsem az kalır.
İşte bu birlik beraberlik Muğla’da daha çok artacak ve kim kritik bir dönemde ise, desteğe ihtiyacı varsa, buradan söz veriyoruz, ilk el uzatan Bodrumspor ailesi olacak. Çünkü biz bu birlik ve beraberlikten gurur duyuyoruz. Bu verilen desteği, başta Bodrum halkı olmak üzere tüm Bodrumspor sevdalıları asla unutmayacak. Bizi bu önemli maçta yalnız bırakmayan herkesten Allah razı olsun, el ele hep beraber ileriye.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.