arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
31°C
Bodrum
31°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Açık
26°C

“KADINLARIMIZIN SOSYAL HAYATINI İYİLEŞTİRECEĞİZ”

“KADINLARIMIZIN SOSYAL HAYATINI İYİLEŞTİRECEĞİZ”
16 Şubat 2019 14:51
A+
A-

Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, yoğun bir tempo ile çalışmalarına devam ediyor. Sabah erken saatlerde başlayarak gece geç saatlere kadar esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Tosun, ziyaret ettiği vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Göreve geldikleri takdirde kamuoyuna yayılmaya çalışılan dedikoduların aksine bütün belediye personeline sahip çıkacaklarını ve işçi çıkarmayacaklarını söyleyen Tosun, kurumsallaşmış bir belediyede personelin de vatandaşların da daha mutlu olacağını söyledi. İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları güne, Delfi Otel’de Bodrumlu kadınların katılımıyla düzenlenen el sanatları kursunu ziyaret ederek, başladı. Kursta kadınlar tarafından yapılan el işlerini inceleyen Tosun, göreve gelmeleri durumunda yarımada genelinde el sanatları kurs merkezlerinin ve el sanatları köylerinin Bodrumluların hizmetine sunulacağını belirtti.

“KADINLARIMIZIN SOSYAL HAYATINI İYİLEŞTİRECEĞİZ”
Öncelikli amaçlarının Bodrum Yarımadasında yaşayan kadınların sosyal hayatlarını iyileştirmek olduğunun altını çizen Tosun; “Bütün amacımız sizin mutluluğunuz. Önceliğimiz kadınların mutluluğu. Çünkü kadınlar mutlu olduğu zaman önce aileye sonra topluma yansıyor. Sizleri mutlu edemediğimiz zaman maalesef toplum da mutsuz oluyor. Göreve geldiğimiz takdirde kadınlar ve çocuklar önceliğimiz olacak. Biz çocuklarımızı doğru yetiştirirsek, kadınlarımızın sosyal hayatını iyileştirirsek toplum olarak da Bodrum olarak da iyi bir noktaya geliriz. Bodrum yarımadamızda mevcut şartlarımız ve hizmetlerimiz yetersiz, Bodrum’un daha iyisini hak ettiğini düşünüyoruz. Bu yüzden kim ne yaptı, nasıl yaptı, neyi eksik yaptığına bakmadan bizim öncülüğümüzde 31 Marttan sonra hızlı bir şekilde çalışmaya tabiyiz. Onun için de yerimizde oturmayacağız ve sürekli halkın içinde olacağız. Şuanda projelerimizi, hedeflerimizi hazırladık ve seçildiğimiz takdirde ise hemen düğmeye basıp, çalışmaya başlayacağız. Artık Bodrum olarak kaybedecek zamanımız yok” dedi.

Daha sonra Kumbahçe Mahallesi’nde kadınlar tarafından düzenlenen toplantıya katılarak burada kadınlara konuşan Başkan Adayı Mehmet Tosun; “İnşallah 31 Marttan sonra göreve geldiğimiz takdirde Kumbahçe Mahallemize ayrı bir önem vereceğiz. Çünkü bu mahallemiz Bodrum’un kalbi konumunda. Çocukluğumuzda buralara gelir giderdik, benim babam pazarcılık yapardı. O zamanlar Kumbahçe daha güzeldi. Bodrum’un özgü dokusuna daha uygundu. Bununla ilgili güzel bir ekibimizle çalışma yapıyoruz. Sadece Kumbahçe Mahallemizle ilgili değil, tüm Bodrum’un eski sokaklarını tekrar çalışacağız. Yine sokaklarımızda mavimiz, beyazımız, begonvillerimiz olacak. Hep beraber siz değerli hanımefendiler ile yitirdiğimiz değerleri ve sokakları tekrar geri kazanacağız. 31 Mart seçimlerinden sonra dere ıslahlarımızı Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapacağız ve sel baskınları sizin kaderiniz olmayacak” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.