arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
19°C
Bodrum
19°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

KADEM METE: YÖNETİM İÇİN SÖYLENEN HER SÖZÜ ELİMİN TERSİYLE İTTİM…

KADEM METE: YÖNETİM İÇİN SÖYLENEN HER SÖZÜ ELİMİN TERSİYLE İTTİM…
13 Haziran 2016 05:04
A+
A-

AK Parti Muğla İl Teşkilatının Haziran Ayı İl Divan toplantısı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi A salonunda yapıldı

Toplantıda konuşan İl Başkanı Kadem Mete, “Biz kendi içimizdeki çekişmelerden, etrafımızdaki fitnecilerden, fitnecilere destek vermekten onların yazdıklarıyla uğraşmaktan fırsat bulup siyasetimizi yapamıyoruz” dedi.

 

AK Parti Muğla İl Teşkilatının Haziran Ayı İl Divan toplantısı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM A salonunda yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Kadem Mete, Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile partililer katıldı. Haziran ayı toplantısında oluşturulan yeni il yönetimi de partililer ile bir araya geldi.
İl Divan toplantısının açılışında konuşan İl Başkanı Kadem Mete, “Başka illerde yüzde 60-65lere çıkan oy oranlarını biz Muğla’da yüzde 49’lara düşürüyoruz. Kendimize şunu sormalıyız; Ak Partiyi tüm ülke anladı da Muğlalılar mı anlamadı? Asla değil, biz kendimizi anlatamıyoruz. Kendi içimizdeki çekişmelerden, etrafımızdaki fitnecilerden, fitnecilere destek vermekten onların yazdıklarıyla uğraşmaktan fırsat bulup siyasetimizi yapamıyoruz. Göreve geldikten sonra eski il başkanlarımızı, eski milletvekillerimizi aradım yönetime önereceğiniz isimler kimler, sakıncalı gördüğünüz isimler kimlerdir diye sordum. Sonucunda önerilen 180 isim çıktı ortaya ama inanın bu sayıdan daha fazla ise sakıncalıdır denilen isim çıktı otaya. Bu isimler için bu falancanın adamıdır, bu senin yerine göz koyar gibi şeyler söylendi. Hepsini elimin tersi ile ittim. Ben şuna inanıyorum Muğla’da onun bunun adamı yok Ak Parti’nin adamı var bundan sonra böyle” dedi.

Göreve geldikten 15 gün sonra yönetim hazırdı…

Sosyal medya üzerinden bir türlü yönetimini oluşturamıyor eleştirilerine cevap veren İl Başkanı Mete, “Arkadaşlar göreve geldikten 15 gün sonra yönetimim hazırdı. Hazırladığım listede üstü çizilen bir tek Allah’ın kulu yoktur. Bundan dolayı Genel Merkezime ve Başbakanıma şükranlarımı sunuyorum. Liste hükümet değiştiği için, yeni MKYK oluştuğu için Genel Başkanımızın elden dolaştırması ile Ramazan dolayısı ile yapılacak etkinlikler aksamasın diye Mersin ve Muğla yönetimini onaylattı” dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ise, “Biliyorsunuz Ramazan bereket ayıdır. Bu ayda bile askerimize, polisimize ve hatta vatandaşımıza saldırılar düzenleyen tüm hainleri buradan lanetliyorum. Yaklaşık yedi aydır meclis açık, Kasım ayından beri mecliste gördüğüm en belirgin şey HDP VE CHP’nin kol kola bize muhalefet etmesidir. Birileri ısrarla gündemi değiştirmeye çalışıyor. Ama lütfen buna izin vermeyin. En son Silopi’ye gittikleri zaman devlet burada çok büyük bir yıkım yapmıştır dediler. Paris’e gittiği zaman CHP, HDP’yi övmeye çalışmış hatta ismini vermeyeceğim bir milletvekili devletin doğuda çok büyük yıkım yaptığından bahsetmiştir. Aynı sürece dokunulmazlıkların kaldırılması sırasında da şahit oldum. Emin olun bu milletin tepkisinden korkmasalar zaten birçoğu hayır oyu verdi. Ama referandum baskısından korktular, bunu nasıl millete anlatacağız hayır diyeceğiz ama nasıl anlatacağız o baskıdan korkarak milletvekillerini serbest bırakarak referandumun meclisten geçmesine katkı verdiler. Ama millet onların o HDP ile beraber yürüyüşünü, onlarla birlikte o siyaset yapma çabasını çok net bir şekilde gördü” dedi.

Konuşmaların ardından toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.