arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
18°C
Bodrum
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C

KADEM METE: ÇANAKKALE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN EN ÖNEMLİ İFADESİDİR…

KADEM METE: ÇANAKKALE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN EN ÖNEMLİ İFADESİDİR…
18 Mart 2017 12:27
A+
A-

AK Parti Muğla il başkanı Kadem Mete’nin 18 Mart Çanakkale zaferi ile ilgili basın açıklamasıdır

Bugün tarihi kahramanlık destanları ile dolu olan aziz milletimizin eşsiz zaferlerinden biri olan 18 Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıl Dönümü. Çanakkale birliğimizin, beraberliğimizin, omuz omuza verdiğimiz bir mücadelenin zaferidir.

Türkülerimize konu olan on beş yaşındaki yiğitlerin, şehit olmazsan hakkımı helal etmem diyen anaların, iki dakika sonra şehit olacağını bilmesine rağmen şehadete koşan aslanların zaferidir.

İnancın önünde  silahın, topun, tüfeğin  dize gelmesinin hikayesidir. Namusunu çiğnetmeyen, isimlerini dahi bilmediğimiz, bilemeyeceğimiz onca kahraman Asımların destanıdır Çanakkale.  18 Mart Zaferi bir milletin bitip tükenmeyen vatan sevgisinin neticesidir. Kutsalına el uzatmaya kalkanlara verilmiş en güzel cevaptır.

Bugün gelinen noktada ve yaşanan süreçte hiç unutulmaması gereken  bir konu varsa o da milletimizin vatan söz konusu olduğunda neler yapabileceğidir. Nitekim daha bir yılını bile doldurmayan 15 Temmuz destanı bu duyguların, milletimizin inancında ve gönlünde tazeliğini koruduğunun  en yakın örneği olmuştur.

Dosta güven veren, düşmana korku salan sahip olduğumuz inanç, ve gönlümüzdeki kutsallarımızın sevgisidir. Bu inanç ve sevgiye bu ülkede yaşayan her bir yurttaşımın ve çeşitli sebeplerle ülke dışında yaşayan her bir kardeşimin sahip olduğuna inancım tamdır.

Çanakkale Zaferimizin yıl dönümünü yürekten kutluyorum. Şehadete yürüyen tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle , Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere istiklal kahramanlarımızı saygıyla anıyorum…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.