arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2730
EURO
34,7649
ALTIN
2.406,68
BIST
10.273,75
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

KADEM METE: BAŞBAKANIMIZ 22 TEMMUZ’DA MUĞLA’DA OLACAK…

KADEM METE: BAŞBAKANIMIZ 22 TEMMUZ’DA MUĞLA’DA OLACAK…
19 Temmuz 2017 22:26
A+
A-

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete bugün parti binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Mete bu akşam saat 18:00 yaptığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 23 Temmuz 2017 tarihinde başlayacak olan Beşkaza Yaylaları Boğalar Yörük Türkmen Şölenine Başbakan Binali Yıldrım’ın katılacağını ifade eden Mete, kongre takvimi ile de açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı Kadem Mete yaptığı basın açıklamasında:

Öncelikle sizlerle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum.  Başbakanımız Sn Binali Yıldırım bu yıl 19.su düzenlenecek olan Beşkaza Yaylaları Boğalar Yörük Türkmen Şöleni tertip komitesi başkanı, 24. Dönem Milletvekilimiz ve halen Ekonomi İşler Başkan Yardımcımız Sn Ali Boğa’nın daveti ve bizim de girişimlerimiz sonucu Muğla’mıza geliyor.  Kendisi de bir Kayı olan Kayı Köyünün yiğidi Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım 22.07.2017 Cumartesi günü bizlerle beraber olacaklar. Oradan da bütün Anadolu’ya ve hatta ata yurduna kadar önemli mesajlar verecekler. Sizleri ve sizler aracılığı ile tüm vatandaşlarımızı bu güzel programa davet ediyoruz.

Bir başka davetimiz  ise 23 Temmuz Pazar günü Kavaklıdere Belediye Başkanlığımızca düzenlenecek olan  25. Menteşe Başpınar Yağlı  Pehlivan Güreşine katılımlarınızı bekliyoruz, tüm Muğlalı vatandaşlarımızı da buradan duyuru yapıyoruz.

Bilindiği üzere bakanlar kurulumuzda bir değişiklik oldu. Kabineye yeni isimler dahil oldu.  Şimdiden yeni kabinemize başarılar diliyor, milletimize ve devletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Diğer bir mesele ise TOKİ ile ilgili son günlerde çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yapmak isterim. TOKİ’nin Muğla’da yapmakta olduğu 1116 konutun 958 tanesinin satışa sunulduğu  158 tanesinin  akıbetinin ne olduğu  sorulmuştu.

“Bazı gazetelerde bu 158 konut ile ilgili Suriyelilere verilecek, ya da AK Partili yöneticilere mi verilecek şeklinde iddalar vardı. Biz TOKİ Başkanlığı ile görüşerek 158 konutun izini sürdük. Aldığımız bilgiyi sizlerle paylaşmak istedik. Bu konutlardan 93 tanesi arazi hazineye ait olduğundan dolayı arazi karşılığı hazineye, 35 tanesi hakim ve savcıların konut ihtiyacı için Adalet Bakanlığı’mıza, 30 tanesi de İlimizde görev yapan yerel basın mensuplarımıza ayrılmıştır. Başvurular 7 Ağustos tarihine kadar devam edecektir.” Dedi.

Kongre takvimine ilişkin ise şu açıklamalarda bulunan Kadem Mete :

“Daha önce de açıkladığımız üzere kongre takvimimize göre 19 Temmuzda başlayıp 23 Temmuzda son bulacak olan delege seçimlerine bugün itibari ile başlamış bulunmaktayız. Devam eden süreçte de kesin delege listesini ilan edeceğiz.

Yine son günlerde bazı gazetelerde 15 Temmuz hain darbe girişiminde Sn. Cumhurbaşkanımıza suikasta yeltenen hainlerin yargılanması ile alakalı bazı yazılar yazılıyor.  Bilindiği üzere davaya sınırlı sayıda izleyici katılabiliyor. İl yönetimimizden iki avukat arkadaşımız davalara katılmak suretiyle bizim de temsilcimiz olarak orada bulunuyorlar. Bizler zaman zaman ara verilen mahkemelerin başlangıçlarında tepkimizi göstermek adına adliye önünde toplanıyoruz.

Bir gazeteci arkadaşımız köşesinde sayı vererek protesto eylemine  az sayıda katılım olduğunu ifade ediyor. Öncelikle verilen sayıların doğruyu yansıtmadığını ifade etmek isterim. Ayrıca 15 Temmuz hain darbe girişimi sadece AK Parti’ye mi yapılmıştır ki sadece AK Parti yöneticilerinin sayıları toplanarak hesap yapılıyor. Niçin diğer siyasi partilerden, milletvekillerinden, seçilmiş belediye başkanlarından  kimse yok diye sorgulamıyorlar. Kendilerinden bu konularda araştırma yapmalarını eğer cesaretleri varsa birkaç kelam etmelerini rica ediyorum.

Biz istiyoruz ki vatanımıza ve milletimize kastedenlere karşı hep birlikte olalım. Bu konu ile ilgili takdir milletimizindir.” Dedi

İl Başkanı Kadem Mete sorulan bir soru üzerine “Basın açıklaması yoluyla bazı ithamlarda bulunan, bir parti üyesi hakkında ise yasal haklarını kullanacağız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.