arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2901
EURO
34,7979
ALTIN
2.407,16
BIST
10.249,07
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

İYİ Parti Bodrum Seçim Merkezini Açtı..

İYİ Parti Bodrum Seçim Merkezini Açtı..
10 Mart 2024 11:33
A+
A-

İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, Ortakent’te bulunan Seçim Koordinasyon  Merkezi’ni açtı.

Arena Bodrum Haber – İYİ Parti Bodrum belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, Ortakent’te bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. Ahmet Aras’la yaşanan gerginliğin iç yüzünü anlattı.

Açılışa Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Prof. Dr. Metin Ergun, il başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İlçe başkanı  Murat Ogün Yıldız da katıldı. Coşkulu bir kalabalığın eşlik ettiği açılışta başkan adayı Raşit Emir Süer, CHP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Aras’la yaşadığı gerginliği anlattı.

PROVOKASYONU AHMET ARAS YAPTI

Ahmet Aras’ı gördüğünde göz göze gelmesine rağmen tokalaşmak istemediğini, bu yüzden içeri girdiğini söyleyen Raşit Emir Süer; “ben kendisiyle tokalaşmak istemedim. Mecbur değilim. Ama Tamer Mandalinci kardeşimi kucakladım. Çünkü bu kardeşim henüz Bodrum’a herhangi bir zarar vermedi. Ahmet Aras’la herhangi bir tatsızlık çıkmasın diye de içeriye girdim. Hemen belirteyim Ahmet Aras’ı ömrümde ilk defa canlı canlı gördüm. Kendisiyle herhangi bir geçmişim yok. Fakat kendisi ısrarla içeri girip elimi sıkmak istedi. Bende kendisine “evlatlarımızın katili Abdullah Öcalan’ın avukatını başkan yardımcısı yapan birinin elini sıkmak istemiyorum. Bodrum’a verdiği hiçbir sözü yerine getiremeyen birinin elini sıkmak istemiyorum” dedim. Bu yüzden çok gerildi ve benim AKP ağzıyla konuştuğumu söyleyerek, provokasyon yapmaya başladı. Herkes istediğinin elini sıkar, istemediğinin elini sıkmaz. Ben doğruları dimdik söyleyen bir adamım. Provokasyonu yapan ben değil, ısrar eden Ahmet Aras yapmıştır. Ben Migros A.Ş. ile ortağım. Ama Ahmet Aras bana mafya bozuntusu dedi. Ben saygın bir iş insanıyım. İnsanları dış görünüşüyle yargılayıp halka beni öyle empoze etmeye çalışan Ahmet Aras’ı kınıyorum. Bana mafya bozuntusu diyen Ahmet Aras hakkında hukuki işlemleri başlatıyorum. Kazanacağım tazminatı da şehit ailelerine bağışlayacağım” dedi.

BODRUM BU BECERİKSİZLİĞİ HAKETMİYOR

Bodrum’la ilgili bir çok ses getirecek projesi olduğunu söyleyen İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, bu projeleri detaylı olarak önümüzdeki günlerde açıklayacağını belirtti. Bodrum’u hak ettiği şekilde, hak ettiği yere getirecek şekilde yöneteceklerini söyleyen Süer; “Bodrum Belediyesi yönetilemiyor. Bende bir Bodrum Belediyesi mağduruyum. Su yok, yol yok, kaldırım yok. Bodrum bu beceriksizliği haketmiyor. Öyle projelerimiz var ki, çok değerli meclis üyelerimizle birlikte çok kısa süre içinde Bodrum’da yaşanan tüm olumsuzluklar tarih olacak” dedi.

Raşit Emir Süer’den sonra konuşma yapan İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Metin Ergun, Bodrum’un hemen hemen hiçbir hizmet almadığını söyledi. Kendisinin belediyeciliği çok iyi bildiğini söyleyen Metin Ergun; “bugün Bodrum’da esnaf ziyareti yaptık ama gelin görün ki yolun ortasında yürümek zorunda kaldık. Çünkü Bodrum’da kaldırım yok. Sadece kaldırım mı, ne su var, ne alt yapı var ne de yol var. Ve bunu çözebilecek bir yönetim de yok. Tüm tecrübemi Muğla ve ilçeleri için kullanacağım ve başta Bodrum olmak üzere ülkemizin dünyaya açılan kapısı Bodrum ve Muğlamız’ı sorunlarından kurtaracağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.