arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

ITB Berlin Turizm Fuarında Bodrum İzleri

ITB Berlin Turizm Fuarında Bodrum İzleri
9 Mart 2024 20:55
A+
A-

5-7 Mart tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen ITB Berlin 2024 Turizm Fuarında Bodrum, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı standı içerisinde yerini aldı.

Arena Bodrum Haber – 1966 yılından beri gerçekleşen ve dünyanın en büyük turizm fuarlarında biri olan ITB Berlin Turizm Fuarı bu yıl 5-7 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlendi. Fuarda yer alan Bodrum standı üç gün boyunca ziyaretçilerini ağırladı.

Bodrum Tanıtma Vakfı yönetim kurulu üyeleri, Bodrum’daki Oda ve STK temsilcileri, resmi kurum ve kuruluşlar, Bodrum’da faaliyet gösteren konaklama işletmesi temsilcileri ile turizmcilerin katıldığı, çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçinin ağırlandığı Bodrum standında, Bodrum’u tanıtan materyaller sunularak kent hakkında bilgiler verildi.

Dünyanın En Güzel Koyları Birliğinin yönetim kurulu üyeleri, BOTAV Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Alptekin Polat, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz de Bodrum standını ziyaret etti.

Fuara katılım sağlayan BOTAV Genel Sekreteri Galip Gür, Bodrum’u tanıtmak amacıyla ziyaretçilerle bire bir görüşmeler yaptı. Gür, Bodrum’la ilgisi olan tur operatörü yetkililerinin Bodrum standını ziyaret ettiğini ve alınan geri dönüşlere göre 2024 yılının daha iyi bir turizm yılı olacağını gösterdiğini belirtti.

Fuar süresince ünlü bir televizyon kanalından Bodrum’da çekim yapılabilmesi için ilk görüşmeler başlatılırken çeşitli ülkelerin seyahat acenteleri ve uçak firmaları temsilcileri ile de görüşmeler yapıldı.

Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen ve 181 ülkeden 100 bin profesyonel katılımcının yer aldığı fuara yaklaşık binlerce ziyaretçi geldi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.