arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

İbrahim Bilgi MHP İlçe Başkanlığı’nı Devraldı…

İbrahim Bilgi MHP İlçe Başkanlığı’nı Devraldı…
17 Aralık 2021 19:57
A+
A-

MHP Bodrum İlçe Başkanlığı görevi bugün başkanlık binasında saat 15:00’de yapılan bir törenle İbrahim Bilgili’ye teslim edildi.

Arena Bodrum Haber – MHP Genel Merkezi tarafından Bodrum İlçe Başkanı olarak görevi devralan İbrahim Bilgi, devir teslim töreninde tüm partilere çağrıda bulunarak; “Bodrum için ortak komisyonlar kurup hep birlikte çalışalım” dedi.

Bahattin Kul’un istifasıyla boşalan MHP Bodrum İlçe Başkanlığı’na, genel merkez tarafından eski Gündoğan Belediye başkanı İbrahim Bilgi atanmıştı. Bodrum parti merkezinde bugün yapılan devir teslim töreninde İbrahim Bilgi, önceki dönem başkanı Bahattin Kul’dan görevi devraldı.

Bilgi’nin yönetim kuruluyla birlikte katıldığı törene yoğun katılım gerçekleşti. Törene MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ile İl Teşkilat Başkanı Oğuz Akarfırat da katıldı.

Bodrum için birlik çağrısı..

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, ilk açıklamasında oldukça ses getirecek ifadeler kullandı. Vatanını, Milletini, bayrağını ve Atatürk’ü seven tüm siyasi partilerin ilçe teşkilatlarına çağrıda bulunan Bilgi; “Bugünden itibaren tüm mahalle temsilciliklerimiz, yönetim kurulumuz ve oluşturacağımız komisyonlarla, Bodrum’un 2030, 2040, 2050 yılları hedefleri için çalışacağız, sürekli vatandaşlarımızla iç içe olacağız.

İşte bu amaçla vatanına, milletine, bayrağına ve Atatürk’e bağlı tüm siyasi parti ilçe teşkilatlarına ve ilçe başkanlarına ivedilikle çağrıda bulunarak; Bodrum için bir araya gelmeye, Bodrum’un sorunlarını, 2030, 2040, 2050 yılı hedeflerini birlikte tartışmaya ve birlikte bu amaç için hemen komisyonlar kurmaya davet ediyoruz. Çünkü artık Bodrum’un kaybedecek 1 dakikası bile yok!

Yapacağımız ortak çalışmaların Bodrum’u yönetecek kişi ve kurumlara rehber olmasını diliyoruz.

Bu çağrımız aynı şekilde vatanına, milletine, bayrağına ve Atatürk’e bağlı tüm sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız içinde geçerlidir” dedi.

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi yapmış olduğu çağrının hemen hayat bulması için çalışacaklarını, kısa süre içinde bu anlamda diğer partilerin katılacağı bir toplantıyı organize edeceklerini söyledi.

Mehmet Korkmaz: Bilgi Bodrum’da fark yaratacaktır..

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz törende yaptığı konuşmada bir önceki başkan Bahattin Kul’a teşekkür etti. İbrahim Bilgi’yi ise çok uzun zamanlardan beri tanıdığını, kendisinin bir dava adamı olduğunu belirterek; “İbrahim Bilgi başkanımızı 1996 yılından beri tanırım. Kendisi bir gün bana “Gündoğan belediye başkanlığını alacağım” dedi ve bu sözünü tuttu, 15 yıl belediye başkanlığı yaptı. İbrahim Bilgi gerek siyasi bilgisi, gerekse Bodrum’u çok iyi tanımasıyla Bodrum’da fark yaratacaktır” dedi.

Tören sonunda MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, eski başkan Bahattin Kul’a bir plaket vererek hizmetleri için teşekkür etti.

MHP Bodrum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Listesi

1 İbrahim Bilgi / Başkan / İş adamı
2 Yücel Kahraman / Sekreter / Esnaf
3 Fatma Çırakoğlu / Muhasip / Mali Müşavir
4 Serra Arbak / Üye / Emlak Danışmanı
5 Tuğba Bulut / Üye / Mimar
6 Efsun Aydoğan / Üye / Avukat
7 İlhan Altın / Üye / Esnaf
8 Osman Dumanlı / Üye / Esnaf
9 Tolga Işık / Üye / Esnaf
10 Selçuk Kurt / Üye / Öğretmen
11 Burak Yıldızhan / Üye / Esnaf
12 Abdullah Pınar / Üye / Esnaf
13 Cafer Aras / Üye / Esnaf
14 Fatih Kılıçarslan / Üye / Esnaf
15 Serdar Koç / Üye / Esnaf
16 Halil İbrahim Gürlek / Üye / Esnaf
17 Mehmet Can / Üye / Avukat
18 Serkan Civan / Üye / Esnaf
19 Erkan Akçakın / Üye / Esnaf
20 Sebahattin Gözüm / Üye / Esnaf
21 Hasan Atasoy / Üye / Esnaf
22 Sinan Kaymakçı / Üye / Esnaf
23 Şenol Karşambaş / Üye / Esnaf
24 Osman Demirkol / Üye / Esnaf
25 Atilla Ayhan / Üye / Esnaf
26 Hasan Hüseyin Kıvılcım / Üye / Esnaf
27 Fethi Ahmet Ertürk / Üye / Emekli
28 Erol Ergene / Üye / Esnaf
29 Harun Yoldaşer / Üye / Esnaf
30 Celal Üzümcü / Üye / Esnaf
31 Hasan Bakış / Üye / Esnaf
32 Cem Tokcan / Üye / Esnaf
33 Salih Özkan / Üye / Esnaf
34 Zafer Özçelik / Üye / Esnaf
35 Hasan Zengin / Üye / Esnaf
36 Adem Kepenek / Üye / Esnaf

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.