arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
33,9998
EURO
37,8543
ALTIN
2.822,66
BIST
9.577,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
27°C
Bodrum
27°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
27°C

Hedef Sezona Süper Kupayı Alarak Başlamak…

Hedef Sezona Süper Kupayı Alarak Başlamak…
27 Ağustos 2024 08:14
A+
A-

Denizin Kızları 2024-25 sezonuna daha öncede kaldırdıkları Süper Kupa’yı bir kez kazanarak başlamak istiyor 

Arena Bodrum Haber –Armada Praxis Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı, 2024-25 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Kupa final mücadelesi için bugün Ankara’da sahaya çıkıyor. Süper Lig süresince Bodrum’u kazandığı kupalarla defalarca gururlandıran takım, bu mücadele sonunda da beşinci kupayı evlerine getirmek için ter dökecek.

Son iki yıla 3 şampiyonluk sığdırdılar…

Armada Praxis Yalıkavak, son iki yılda kazandığı büyük başarılarla Türk hentboluna damga vurdu. Takımın vitrininde yer alan kupalar hem Bodrum’u hem de Türk hentbolunu gururlandırıyor:

– 2022-2023 Sezonu HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Şampiyonu

– 2023-2024 Sezonu Kadınlar Süper Kupa Şampiyonu

– 2023-2024 Sezonu Kadınlar Süper Ligi Şampiyonu

Bu başarılar, Armada Praxis Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı’nın yalnızca Bodrum’da değil, Türkiye genelinde hentbolseverlerin gönlünde taht kurmasını sağladı. 2024-25 sezonunun ilk büyük mücadelesi olan Kadınlar Süper Kupa’da, takım, geçen sezonun finalisti Yenimahalle Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli maç, 27 Ağustos 2024 Salı günü saat 19.00’da Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanacak ve TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İyi bir hentbol ile sezonun ilk kupasını almak istiyoruz…

Başantrenör Kıvanç Özcan, Süper Kupa maçı öncesinde yaptığı açıklamada, “Süper Kupa maçıyla sezonun ilk resmi maçına çıkacağız. Yenimahalle Belediyesi, her sezon olduğu gibi bu sezonda da genç ve dinamik bir ekiple sezona başlayacak. Maç ile ilgili gerekli hazırlıklarımızı tamamladık. Seyri güzel, iyi bir hentbol ile sezonun ilk kupasını almak istiyoruz. Bu niyetle sahaya çıkacağız ve bunun için mücadele edeceğiz. Umarım gelen herkese güzel bir hentbol izletebiliriz. Yalıkavak Spor Kulübü olarak şimdiden bütün takımlara sağlıkla geçecek bir sezon diliyoruz ve zevkli bir maç olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Türk hentboluna kazandırdığımız oyuncular yadsınamaz…

Yönetim Kurulu Üyesi Başar Bıyıklı ise bugüne kadar elde edilen başarılardan duydukları gururu dile getirirken, bu başarıya katkıda bulunan herkese teşekkürlerini sundu. Bıyıklı, “Öncelikle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’ye ve tüm sponsorlarımıza verdikleri destek için teşekkür etmek istiyorum. Yöneticilerimizin özverili çabaları ve ekibimizin güçlü dayanışmasıyla bu başarıları elde ettik. Çok zor şartlarda alınan bu galibiyetler için ter döken tüm teknik ekip ve sporcularımızı da kutluyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne altyapıya yaptığımız yatırımların meyvelerini topluyoruz, Türk hentboluna kazandırdığımız oyuncular yadsınamaz. Bodrum’a kazandırılan bu başarı tüm Bodrum halkınındır. Umut ediyoruz ki 2024-25 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Kupası’nı da evimize getireceğiz,” dedi.

Teknik Ekip:

Kıvanç Özcan, Yeliz Yılmaz, Halim Akça,

Oyuncular:

Yeliz Özel, Tuana Akman, İlke Yıldız, Sude Karademir, Edanur Burhan, Buket Seven, Nurceren Akgün Göktepe, Anca Mihaela Rombescu, Gözde Seven, Bilgenur Öztürk, Hatice Özdemir, Özlem Taşkın, Beyza Gedik, Ceylan Aydemir, Armina Isic

Hakemler: Gökhan Keskin – Orhan Keskin (Burdur)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.