arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,9721
EURO
35,3174
ALTIN
2.456,47
BIST
10.679,98
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
36°C
Bodrum
36°C
Açık
Perşembe Açık
34°C
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Açık
34°C
Pazar Açık
35°C

Haziran Ayı Belediye Meclisi 8 Maddelik Gündemle Toplanacak…

Haziran Ayı Belediye Meclisi 8 Maddelik Gündemle Toplanacak…
4 Haziran 2024 11:33
A+
A-

Bodrum Belediyesinin 2024 yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 06.06.2024 Perşembe günü saat:14:00’de Konacık Mahallesinde bulunan Bodrum Belediyesi Herodot Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşecek

Arena Bodrum Haber – 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince oluşan toplantı gündemine Başkan Vekili Asuman Gülsoy başkanlık edecek.

BODRUM BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2024 TARİHLİ TOPLANTI GÜNDEMİ

I-  BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILMASI

II- MAZERETLERİN OYLANMASI

III-GEÇEN TOPLANTI TUTANAKLARINDA MADDİ HATA YAPILIP YAPILMADIĞININ GÖRÜŞÜLMESİ

1. İlçemiz Kumbahçe Mahallesi, İçmeler Mevkiinde, 177 ada 17 parselin kıyı kenar çizgisinin deniz tarafında kalan bir kısım alana yönelik olarak hazırlanan “Tekne İmal ve Çekek Yeri” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı teklifine ilişkin alınan komisyon raporunun görüşülmesi.

(İmar ve Bayındırlık Komisyonu)

 2. İlçemiz genelinde başta karavanlar olmak üzere umuma açık alanlara yapılan park ve konaklamalar neticesinde oluşan rahatsızlık, çevre kirliliği, kötü görünüm gibi olumsuzlukların giderilmesi, ayrıca umuma açık alanların kirletilmesi nedeni ile, Bodrum Belediye Başkanlığı Zabıta Uygulama Yönetmeliğinin 6. maddesine fıkra eklenmesi konusunun görüşülmesi.

(Zabıta Müdürlüğü)

3. Belediyemiz görev ve hizmetlerinin gerektirdiği giderlerin karşılanması amacıyla kamu veya özel bankalar ile finans kurumlarından iç borç kullanılması ve konuya ilişkin iş ve işlemlerle birlikte, kredi kullanma tarihini tespit etmek, kredi geri ödeme süresini değiştirmek, yapılan borçlanmanın iptalini istemek, krediyle ilgili temlik ve teminat vermek, sözleşme ve evrakları imzalamak üzere Bodrum Belediye Başkanı Tamer MANDALİNCİ’ ye yetki verilmesinin görüşülmesi.

(Mali Hizmetler Müdürlüğü)

4. Bodrum Belediyesine ait, Bodrum Belediyesi Personel AŞ., Bodrum Belediyesi Kültür Sanat Eğitim Spor Sanayi ve Ticaret AŞ ve Bodrum Belediyesi Gıda Enerji Eğitim Tur. San. Ve Tic. AŞ.’nin Genel Kurulunu toplamak, Yönetim Kuruluna başkanlık etmek ve şirketin ticari faaliyetlerini sürdürebilmek için her türlü resmi kuruluşlar ile oda, vakıf ve derneklerde şirketi temsil etmek ve mevzuattan kaynaklanan işlemleri sonuçlandırmak için Bodrum Belediye Başkanı Tamer MANDALİNCİ’ ye yetki verilmesinin görüşülmesi.

(Özel Kalem Müdürlüğü)

5. Belediyemizin “İklim-Akıllı ve Su Tasarruflu Öncü Tarımın Kurak Akdeniz Bölgelerinde WEFE (Su- Enerji-Gıda-Ekosistemleri) Bağlantısı Üzerindeki Etkisi” başlıklı projesi kapsamında imzalanması gereken konsorsiyum anlaşması, taahhütname, anlaşma vb. evrakları Belediyemiz adına imzalamak üzere 05.01.2023 tarih ve 2023/17 sayılı Meclis Kararı ile yetki verilen Belediye Başkanı Ahmet ARAS’ ın görev süresi sona erdiğinden aynı konuda Bodrum Belediye Başkanı Tamer MANDALİNCİ’ ye yetki verilmesinin görüşülmesi.

(İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü )

6. Bodrum Belediyesi olarak TUBİTAK ve Gazi Üniversitesi ile ortak yürüttüğümüz, 01.01.2024 tarihinde başlayan, 3 yıl süreli DRIVING URBAN TRANSITIONS ORTAKLIĞI 223N022 numaralı ve “15 Dakikalık Şehirlere (15mc) Geçişte Sokaklar ve Kentsel Alan Üzerindeki Çatışmaları Yönlendirmek” başlıklı proje kapsamında bulunan konsorsiyum anlaşması, taahhütname, anlaşma vb. ilgili tüm iş ve işlemler için Belediyemiz adına Bodrum Belediye Başkanı Tamer MANDALİNCİ’ ye yetki verilmesinin görüşülmesi.

(İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü)

7. Mülkiyeti Belediyemize ait, İlçemiz Çarşı Mahallesi 776 ada 15 parselde kayıtlı 115,40 m² yüzölçümlü taşınmazın belediyenin asli görev ve hizmetlerinde kullanılmak üzere Muğla Büyükşehir Belediyesine tahsis talebinin 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/e ve 75/d maddeleri gereğince görüşülmesi.

(Emlak ve İstimlak Müdürlüğü)

8. Mülkiyeti Belediyemize ait, İlçemiz Turgutreis Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, tapunun 250 ada 7 parselinde kayıtlı Şevket Sabancı Kültür Merkezinin zemin katında bulunan 181,22 m² yüzölçümlü alanın “Engelli Ailelerine Kısa Mola Merkezi” ve idari ofis olarak Muğla Büyükşehir Belediyesine tahsis talebi ile kullanım süresinin 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/e ve 75/d maddeleri gereğince görüşülmesi.

(Emlak ve İstimlak Müdürlüğü)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.