arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
34,1067
EURO
38,1348
ALTIN
2.875,40
BIST
9.900,25
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
27°C
Bodrum
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C

Hatay ‘Seferi’ Galibiyetle Son Buldu…

Hatay ‘Seferi’ Galibiyetle Son Buldu…
21 Eylül 2024 00:34
A+
A-

Sipay Bodrum FK, 27. dakikada Seferi ile bulduğu golle ikinci galibiyetine imza attı

Arena Bodrum Haber – Süper Lig temsilcimiz Sipay Bodrum Futbol Kulübü, ligin 6’ıncı haftasında deplasmanda karşılaştığı Atakaş Hatayspor’u 1-0 mağlup etti.

İlk deplasman galibiyetini alan yeşil-beyazılar maçın ardından büyük sevinç yaşadı. Alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bence hak ettiğimiz 3 puanı aldık” dedi.

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Sipay Bodrum FK, ligin 6’ıncı haftasında Mersin Stadyumu’nda Atakaş Hatayspor ile karşılaştı. Mücadeleye hızlı başlayan yeşil-beyazlı ekip 27’inci dakikada Taulant Seferi’nin golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı Sipay Bodrum FK’nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında yeşil-beyazlı ekip etkili oyununu sürdürürken maç Bodrum ekibininin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip maç fazlasıyla haftayı 6 puanla 11’inci sırada tamamladı.

Lige renk katmak istiyoruz…

İyi mücadele ettiklerini söyleyen Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Hatay ekibi bu sene takviyeler yaptı. Bu zamana kadar istedikleri sonucu alamamışlardı. Keza biz de aynı şekilde. Benzer iki takımın maçıydı. Bizim özellikle son dakika gol yeme hastalığımız devam etti ve 5 maçlık periyotta bunu iki kere yaşadık. Dolasıyla bu galibiyet bize çok iyi geldi. Oyunun başlangıcı ve ilk yarı tam hesap ettiğimiz şekilde gerçekleşti. Ama ikinci yarı özellikle iki maçı son dakikalarda kaybetmenin getirdiği skoru koruma isteği ve telaşı istemediğimiz halde biraz daha geriye yaslanmamıza sebep oldu. Biraz topu tutup, geçiş oyunlarını daha iyi yapabilseydik ikinci yarı farkı da artırabilirdik. Bizim için önemli olan skordu. Özellikle ilk yarıdaki oyun, ikinci yarıdaki mücadeleden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Bence hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Dolayısıyla yolumuza devam ediyoruz. Sezon başından beri bu lige renk katmak istiyoruz dedik. Parça parça yaptıklarımızla kattığımızı düşünüyorum ama bunu biraz daha bütüne yayıp, toplayabilirsek o zaman bu lige gerçekten renk katarız diye düşünüyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.