arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
22°C

GAZİLER GÜNÜ BURUK KUTLANDI…

GAZİLER GÜNÜ BURUK KUTLANDI…
19 Eylül 2016 16:25
A+
A-

19 Eylül Gaziler Günü törenine Gaziler, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, Daire Amirleri, MHP İlçe Başkanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği dışında ki kurumların katılmaması dikkat çekti.

Gözler törende AK Parti İlçe Teşkilatı ve CHP İlçe Örgütünün çelenklerini ve temsilcilerini aradı…

 

Belediye Meydanında gerçekleştirilen çelenk sunma törenine Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkan Vekili Taner Uslu, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Emniyet Müdürü Can Candaş, daire amirleri, vatandaşlar ve Bodrum’da yaşayan gaziler katıldılar.

Gazilerden Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a Ziyaret…

Bodrum Muharip Gaziler Derneği üyesi Gaziler Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret ettiler.

gaziler-gunu-kutlandi-3Ziyaret esnasında gazilere seslenen Kaymakam Dr. Gödekmerdan; “Hoşgeldiniz. Gaziler Gününüz Kutlu olsun. Bu gün vesilesi ile vefat etmiş kahraman gazilerimize Allahtan rahmet diliyorum. Bu vatan uğrunda kanlarını döken, canlarını feda eden aziz şehitlerimize de Allahtan rahmet diliyorum. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına da Allahtan rahmet diliyorum. Onları şükranla, minnetle anıyoruz. Vatan için canlarını veren, yaralanan kahramanlık gösteren gazilerimizi bu gün de anmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi gazilerimize şehitlerimize ne kadar çabalasak da onların haklarını ödeyemeyiz. Devletimiz de gazilerimi unutmuyor her yıl 19 Eylülde gaziler günümüzü kutluyoruz. Bu gün vesile ile de tabi tüm gazilerimizi anıyoruz. Onları unutmadığımızı gösteriyoruz. Gazilerimizin yaptığı fedakârlıklara karşı bizim de elimizden gelen gayreti göstermemiz gerekiyor. Devletimizin hükümetimizin bize talimatı gazi ve şehit ailelerimizin ihtiyaçlarını hemen karşılayın. Onlar ne istiyorlarsa hemen yapın. Devletimiz hükümetimiz gazilerimize çok önem veriyor. İnşallah bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada yine sizlerin yanında olacağız. Sizlerle beraber olacağız” dedi.

Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şube Başkanı Hasan Külcü gaziler adına yaptığı konuşmada; “Sayın kaymakamım bizlere vermiş olduğu destekler ve önemden dolayı teşekkür ediyorum. Bodrum’da yaşayan tüm gazilerimize misafir gelenler dahil olmak üzere hepsine desteklerini vermektedirler, bundan sonra da böyle olacağını diliyoruz. Size çok teşekkür ediyorum çünkü her zaman yanımızda oldunuz. Sizlerden çok büyük destek gördük. Arkadaşlarım adına size teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonrası Kaymakam Dr. Gödekmerdan gazilerle sohbet etti, tüm gazilerin elini sıkarak tek tek yolcu etti.

gaziler-gunu-kutlandi-2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.