arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5282
EURO
34,8785
ALTIN
2.435,87
BIST
9.716,77
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Evde kal sporsuz kalma…

Evde kal sporsuz kalma…
20 Mart 2020 09:44
A+
A-

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ‘instagram’ üzerinden spor okulu açtı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit altına alan Corona Virüs Salgını ile okulların tatil edilmesi ve çocukların dışarıya çıkamaması nedeni ile instagram üzerinden Spor Okulu açıldı.

Çocuk ve gençlerin Hafta içi  belirlenen gün ve saatte instagram üzerinden canlı yayınla katılacağı, spor okulunun sonunda tüm katılımcılara online katılım ve başarı belgesi verileceği belirtildi.

Yüzbinlerce kişi takip etti..

Bu gün ilk antrenmanın gerçekleştirildiği instagram Spor okulunu 473 kişi canlı olarak takip etti. Türkiye de ilk defa gerçekleştirilen instagram spor okulu Virüs tehlikesi devam ettiği sürece çocuk ve gençlerin evde bulunduğu dönemde devam edecek. İnstagram Spor çalışmaları ile çocukların evde sıkılmamalarını ve sosyal medya hesaplarını faydalı bir şekilde kullanmaları hedefleniyor. instagram üzerinden Pazartesi-Salı ve Perşembe günü saat 11:15-12:00 arasında canlı olarak gerçekleşecek olan spor okuluna çocuk ve gençler,cep telefonlarından, tabletlerinden yada bilgisayar üzerinden girebilecekler. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Uzmanı Özden Çilek tarafından verilen eğitimlere değişik zamanlarda branş antrenörlerinin de  katılımı ile farklı antrenmanların çocuk ve gençlere sunulacağı belirtildi.

Hedef evde kalan çocuk ve gençleri spordan uzaklaşmalarını engellemek…

Türkiye de ilk defa gerçekleştirilen instagram Spor Okulu ile Virüs tehlikesi nedeni ile evlerinden çıkamayan genç ve çocukların spordan uzaklaşmaması için projeyi hayata geçirdiklerini belirten Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman; “Hedefimiz bu süreçte evde kalan çocuk ve gençlerimizin spordan uzaklaşmamaları, düzenli ve planlı bir şekilde egzersizlerle formda kalmalarını hedefledik. Bu bağlamda en zor dönemde bile sporun hayatımızda ki önemine vurgu yapmak istedik. Geri dönüşler ve instagram spor okuluna katılım ne kadar haklı olduğumuzu bize gösterdi” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.