arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
30°C
Bodrum
30°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Açık
27°C

ECZACILARIN ALİ POYRAZOĞLU İLE EĞLENCELİ DAKİKALARI…

ECZACILARIN ALİ POYRAZOĞLU İLE EĞLENCELİ DAKİKALARI…
30 Nisan 2019 13:22
A+
A-

Bilimsel Eczacılığın 180. yıl dönümü kutlamaları 14 Mayıs’ın Ramazan ayına denk gelmesinden dolayı Eczacılık Balosu 27 Nisan 2019 Menteşe ilçemizde gerçekleştirildi. 250 kişilik katılımla gerçekleşen geceye Muğla İl sağlık Müdürü Dr. İskender GENCER ve Muğla Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bakiye Uğur katıldı.

Açılış  konuşmasını yapan 32. Bölge Muğla Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Saim KORKMAZ;

“Bugün hep birlikte eğleneceğiz.. Bugün mesleki tüm sorunlardan uzaklaşacağız, sadece eğlenip sohbet edeceğiz. Bu geceliğine eczanelerimizden ve sorunlarımızdan ayrılalım. Tabi bu, yarın veya pazartesi sabah acı gerçeklerden arınacağız anlamına da gelmez. Bu sorunlar bizi yine bekliyor olacak.

Ben öncelikle bu gecemizin düzenlenmesinde görev alan tüm ekibimize çok teşekkür ediyorum. Tabii ki bu başarılı ekibin başında bir şef var. Yönetim Kurulu Üyemiz ve çok kıymetli arkadaşım Anıl Gençtürk. Arkadaşlar yönetim kurulumuz ve tüm meslektaşlarımız adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Gece gündüz çalıştınız ve bu fotoğrafın oluşmasını sağladınız. Değerli meslektaşlarım, onlar gerçekten çok büyük başarıya imza attılar, katılımın bu derece yüksek olmasında, sizlerle bu gece beraber olmamızda çok büyük bir emekleri var.

Tabi bu işin mutfak bölümü de var. Bu bölümde yer alan ve görünmeyen bir ekimiz daha var. Oda çalışma arkadaşlarımız; Sabri, Hafize, Ulviye, Ömüral, Nuran ve Fethiye’de Vildan arkadaşlarımız. Onların da büyük emekleri ve katkıları var. Ben buradan onlara da çok teşekkür ediyorum.

Bu arada değerli meslektaşlarım, ilk defa bu yıl uyguladığımız, önceki dönem tüm oda başkanlarımızı gecemize davet ettik. Ecz. Salih KÖLEOĞLU, Ecz. Abdurrahman DOĞU, Ecz. Cemile BİNK ve Ecz. İbrahim ERTÜRK . Davetimizi kırmayıp gecemize katıldıkları için onlara da çok teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. Ecz. Mehmet Arif YILMAZ ve Ecz. Gülören SUNGUR başkanlarımız da başka programlarından dolayı katılamadılar, onlara da buradan selamlarımızı iletiyoruz.” diyerek sözü yönetim kurulu başkanımız Ecz. Kadir Serkan TEKİN aldı.

Başkan Tekin “ Tüm konuklarımıza hoş geldiniz diyorum. Ayrıca  bugün Veteriner Hekimler günü olmasından dolayı tüm Veteriner hekimlerin günü en içten dileklerimle kutluyorum. Eczacıların sorunlarına bugün değinmek istemiyorum, bugün hep birlikte sorunlarda uzak güzel bir şekilde eğlenelim. Bende bu organizasyonda görev alan tüm arkadaşlarımıza gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.  Tabii ki Yönetim kurulunda beraber çalışmaktan onur duyduğum arkadaşlarıma da teşekkür ediyor. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi

Ardından söz alan Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender GENÇER “ Böyle bir gecede sizler olmaktan dolayı çok mutluyum. Tüm Yönetim kuruluna ve siz konuklarımıza nazik davetinizden dolayı çok teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum” diye sözlerini bitirdi.

Gecede 25 yılını dolduran üyelerimiz Ecz. Kadir Serkan TEKİN, Ecz. Hayal Etiz KIRTAY, Ecz. Fatma Ebru DEDE, Ecz. Meral UYSAL, Ecz. Nihan ARICI, Ecz. Özay GÜNAYDIN, 50 yılı dolduran Ecz. Fevzi ÖCAL, Ecz. Salih KÖLEOĞLU, Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanılarımız Ecz. Salih KÖLEOĞLU, Ecz. Abdurrahman DOĞU, Ecz. İbrahim ERTÜRK’e plaketler verildi.

Ayrıca Veteriner hekimler gününe denk gelen balomuzda konuk olarak katılan Muğla Veteriner Hekimler Odası Başkanı Veteriner Hekim Serkan ALPÖZEN’e ve Meslekdaşımız Ecz. Aydan ÖZTÜRK’ün eşi veteriner hekim Hurşit ÖZTÜRK’e çiçek takdim edildi.

Eczacılık Balosunun konuk sanatçısı olarak davetli Ali POYRAZOĞLU oldu. Ali POYRAZOĞLU gecede yaptığı skeçlerle konuklarımıza eğlenceli dakikalar yaşattı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.