arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Dr. Murat Özyaba: Birikimlerimle Bodrum’un Emrindeyim…

Dr. Murat Özyaba: Birikimlerimle Bodrum’un Emrindeyim…
23 Şubat 2024 17:41
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisinden Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı olan Dr. Şehir Plancısı Murat Özyaba, aday adaylığı süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Arena Bodrum Haber – Cumhuriyet Halk Partisinden Bodrum Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde başarılı bir performans gösteren Dr. Murat Özyaba “Birikimlerimle Bodrum’un Emrindeyim” mesajı verdi.

Yaptığı yazılı açıklamada 20 Şubat 2024 tarihi itibariyle “Bodrum Belediye Başkanı Adayı” çıkamadığını belirten Dr. Şehir Plancısı Murat Özyaba, “Bu süreçte Bodrum’a yönelik söylediklerimizin, hedeflerimizin, projelerimizin doğru ve gerekli olduğunu düşünmekle birlikte, kendimizi ve hizmet yöntemlerimizi tam ve doğru anlatamadığımızı, anlattıklarımıza ilişkin yeterli güveni sağlayamadığımızı kabul eder, bu yöndeki gelişmeyi hedefimize koyar ve aydınlık yarınlara emin adımlarla yürürüz.” dedi.

Söz Konusu Olan Bodrum’un Aydınlık Günleriyse, Makamlar Teferruattır…

35 Yıllık Şehir Planlama ve Belediyeciliği içeren profesyonel meslek hayatından elde ettiği birikimlerini ortaya koyarak, Bodrum Belediye Başkanlığı kimliğiyle hizmet etmeyi amaçladığını ifade eden Özyaba açıklamasına şu şekilde devam etti; “25 Aday Adayı yol arkadaşımla çıktığımız bu yolculukta, her birimiz Bodrum adına nasıl hizmet üreteceğimizi anlatmaya çalıştık. Ancak bağlı bulunduğumuz siyasi partimiz, bir başka arkadaşımızı adaylaştırdı ve yine aynı amaca hizmet etmek amacıyla seçmen karşısına çıkmak üzere yola koyuldu. Kuşkusuz aynı amaca hizmet etmek için yola çıkanlarla yolumuz aynıdır ve birlikte yürürüz. Yıllardır öğrendiğim siyaset etiği anlayışım; partim içinde yaşananları, parti içinde yani “aile meclisinde” sorgulamak üzerine kuruludur. Göğsüme gururla taktığım Atatürk’ün partisinin rozetine dayalı bir yanım siyasetse bile, diğer yanım beni ben yapan imar, planlama ve belediyecilik konusundaki profesyonel uzmanlığımdır. Bu kapsamdaki en önemli görevimi(z)in de Bodrum’un refah ve mutluluk içinde yaşanan bir kent olmasını sağlamak olmalıdır. Siyaset arenasında “yönetici lider” olma fırsatı verilmedi diye “yönetici lideri YÖNLENDİRİCİ” olma sorumluluğumuzdan ve çabamızdan vazgeçmemeliyiz diye düşünürüm. Kısaca; söz konusu olan Bodrum’un aydınlık günleriyse, makamlar teferruattır benim ve ekibimin dünyasında. Her hal ve şartta profesyonel olduğumuz alanlarda, yaşadığımız bu kadim kente hizmet etmeyi önceleriz. Aksi arayışlar, bizim “makam meraklısı” olduğumuz şeklinde algılanabilir, dolayısıyla mutlaka bir makam talep etmeyi kendimize yakıştıramayız.”

Bodrum hak ettiği nitelikli kent yaşamına doğru hızlı adımlarla ilerleyecek…

Yerel siyaset zemininde yaşanan olumsuz gelişme ve söylemler, Bodrum’un kalitesine ve gerçeklerine yakışmadığını ve üstüne yapışmayacağını belirten Dr. Şehir Plancısı Murat Özyaba “1 Nisan 2024 tarihi itibariyle bu alacakaranlık, yerini pırıl pırıl günlere bırakacak ve Bodrum hak ettiği nitelikli kent yaşamına doğru hızlı adımlarla ilerleyecektir.” Dedi.

Söz Konusu Bodrum Olduğunda Biriktirdiklerimi Esirgemeyeceğim…

Dr. Şehir Plancısı Murat Özyaba aday adaylığı süreci ile ilgili yaptığı açıklama “Aynı yolu yürüdüğüm yol arkadaşlarıma, mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisinin İlçe Başkanı ve örgütüne, yolumuzu keyifli kılan değerli basın mensuplarına, daima yanımda olan ve bana güç veren kıymetli eşime ve ailemin her bir ferdine, beni bağrına basan ve Bodrumlu olma bilincini iliklerime kadar hissettiren dostlarıma ve bu kadim kentin nefes alan her yaşayanına minnettarım. Takdir edilmeyi, makam talep etmek şeklinde değil de hizmet ederek hak etmeyi daha onurlu bulduğum için, Bodrum adına her nerede bir gelişme olursa taraf olacağımı, söz konusu Bodrum olduğunda biriktirdiklerimi esirgemeyeceğimi bildirmek isterim. BODRUM HEPİMİZİNDİR ve her zaman Balıkçının Yüreğinden Sıcacık Bir MERHABA..” cümleleri ile son erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.