arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3428
EURO
34,8481
ALTIN
2.390,38
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
18°C
Bodrum
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

DATÇA AKTUR, ULUSLARARASI KARAVAN FESTİVALİ’NE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR…

DATÇA AKTUR, ULUSLARARASI KARAVAN FESTİVALİ’NE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR…
16 Mayıs 2017 13:14
A+
A-

1966 yılında Ankara’da, Türkiye Kamp ve Karavan Derneğinin kurulması ile etkin bir turizm hareketi haline gelen  “Kamp ve Karavan Turizmi” bu yıl  Datça Aktur tesislerinde yapılacak.

1969 yılında Türkiye Kamp ve Karavan Derneğinin  “FICC,” Uluslararası Kamp Karavan Federasyonunun  (Federation International Camping Caravaning)  üyesi olması ile başlayan süreç, 48 yıldır devam ediyor.

Bu yıl 85’inci yapılacak olan etkinliğe, 17-26 Mayıs 2017’de Datça Aktur Kamping tesisleri ev sahipliği yapacak. 85. FICC etkinliğine katılmak için ülkelerinden hareket eden kampçı dostlar Kapıkule’den 9 Mayıs’tan itibaren giriş yapmaya başladılar. Katılımcılar, Edirne, İstanbul, Bursa, İzmir Bodrum gezileri sonrası Datça Aktur’a  gelecekler.

Romanya, Estonya, Portekiz, İngiltere, Finlandiya, İrlanda, Belçika, Tayvan, Hollanda ekipleri 15 Mayıs’tan bu yana ülkemizde turizm hareketlerini gerçekleştiriyorlar. Diğer guruplar ise 16-17 Mayısta ülkemizde olacaklar.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Türkiye Kamp ve Karavan Derneği Genel Başkanı ve 21.Dönem Adana Milletvekilli Mehmet Metanet Çulhaoğlu, bu etkinliğe tüm Türkiye davetlidir diyerek “Türkiye’de, huzurlu bir ortamda, en iyi şekilde ağırlayacağımız dostlarımızı ülkemizin fahri turizm elçileri olarak gönderme arzusu içindeyiz. Gelen tüm kampçılar 10 günlük festival sonrası ülkemizin tarihi ve turistik şehirlerinde 30 gün daha gezerek uygarlıklara ev sahipliği yapan ülkemizde kültürel zenginliğimizi ve Türk insanının misafirperverliğini yakından tanıyarak ülkelerine döneceklerdir.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.