arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
22°C

Cumhuriyeti galibiyetle kutladılar..

Cumhuriyeti galibiyetle kutladılar..
30 Ekim 2023 13:43
A+
A-

Hentbol sahalarının Bodrum temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu 8.hafta maçları kapsamında Bodrum’da Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş ile karşılaştı.

Arena Bodrum Haber – Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadelede Denizin Kızları, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl kutlamalarına denk gelen maç tarihinde seyircisinin coşkulu desteği ile sahada fırtına gibi esti. Vatan uğruna kan dökmüş tüm şehitler için yapılan saygı duruşu ve istiklal marşının ardından başlayan maçın ilk anlarından itibaren oyunda hâkimiyeti sağlayan Denizin Kızları ilk yarıyı 18-8 skorla tamamlayarak soyunma odasına galip giden taraf oldu.

Maçın ikinci yarısında da seyircinin desteği devam ederken, marşlar ve tezahüratlar eşliğinde oynanan maçta Denizin Kızları ilk yarıdaki mücadeleci tavrından ve kararlılığından taviz vermeyerek, Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş ile karşısında maçtan 35-23 galip ayrıldı.

Maçın ardından hem Cumhuriyetin 100. Yılını hem de galibiyeti Bodrum’da düzenlenen Kortej ile kutlayan Armada Praxis Yalıkavak Spor’un kadın sporcuları, Cumhuriyet’in başarılı kadınları olarak ülkemizi Avrupa’da da temsil etmek için antrenmanlarına da hız kesmeden devam ediyor. Denizin Kızları, 2023- 2024 EHF Kadınlar Avrupa Turnuvası üçüncü turunda Armada Praxis Yalıkavak Spor takımı, SSV Brixen Sudtirol takımı ile 11 Kasım tarihinde İtalya’da karşılaşacak.

Armada Praxis Yalıkavak Spor, THF 9. Hafta karşılaşmaları kapsamında 4 Kasım Cumartesi günü Çamlıca Spor Salonu’nda Üsküdar Belediyesi ile karşılaşacak. THF Youtube sayfasından canlı olarak yayınlanacak olan maçın başlama saati 16:00 olup, canlı yayın linki Armada Praxis Yalıkavak Spor resmi Instagram hesabından da duyurulacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.