arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3810
EURO
34,6041
ALTIN
2.387,71
BIST
10.045,74
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

CHP Muğla Büyükşehir Adayı Ahmet Aras Oldu..

CHP Muğla Büyükşehir Adayı Ahmet Aras Oldu..
27 Ocak 2024 11:32
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi MYK toplantısında Muğla Büyükşehir Başkan Adaylığı için oy birliği ile tavsiye kararı aldığı Ahmet Aras’ı, Parti Meclisi de onayladı.

 

Arena Bodrum Haber – Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Parti Meclisi’nde gecenin geç saatlerine kadar yapılan toplantının sonunda onaylanarak Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak adayı ilan edildi.
Ahmet Aras’a MYK ve PM’nin verdiği onayla Muğla’da Osman Gürün dönemi tamamen sona erdi.
Başkan Aras’ın adaylığının PM’de onaylanması sonrasında gece yarısı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Değerli Muğlalılar merhaba.. Türk Silahlı Kuvvetleri çatısı altında; 4 yılı Askeri Lise , 4 yılı Harbiye ve 21 yılı yöneticilik olmak üzere tam 29 yıl geçiren ve bu sürenin her gününde; vatanını satmak için değil, korumak için yaşamış bir Muğlalı olarak beni, önce hayata gözlerimi açtığım Bodrum’un “Belediye Başkan Adaylığına” layık görerek onurlandıran, bugün ise Muğla’mızın “Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı” ile gururlandıran Cumhuriyet Halk Partimize minnettarım.

Bilinmesini isterim ki, Bodrum’dan Dalaman’a, Datça’dan Fethiye’ye, Kavaklıdere’den Köyceğiz’e, Marmaris’ten Menteşe’ye, Milas’tan Ortaca’ya, Seydikemer’den Ula’ya ve Yatağan’a kadar, cennet Muğla’mızın her köşesini kendi evim gibi görmek, her Muğlalıyı öz ailemden biri olarak kabul etmek, iyi ve kötü günlerinde daima yanlarında olmak, haklarını korumak, vazgeçilmezim olacak.

Ayrıca, ormanlarımızı acımasızca katlederken, suyumuzu da gasp eden termik santralleri başımıza bela edenlere, kıyılarımızı ve tarım alanlarımızı betona boğmak isteyenlere, yüz yıllardır yaşadığımız toprakları adaletsiz, çifte standartlı kararlarıyla bizlere dar ederek, hayatımızı cehenneme dönüştürenlere karşı amansız bir mücadele içinde olacağım ve önceliği insan değil para olan bu zihniyeti engellemek için, yasal gücümü sonuna kadar kullanacağım.

Ülkemizin dünyaca ünlü doğal değeri olan cennet Muğla’mıza ve siz değerli Muğlalılara en üst düzeyde hizmet edebilme fırsatını borçlu olduğum Saygıdeğer Genel Başkanım Sayın Özgür Özel başta olmak üzere, PM Üyelerimize ve MYK Üyelerimize, yürekten teşekkür ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla..”

Dr. Murat Özyaba / Şehir Plancısı

Cumhuriyet Halk Partisi MYK ve PM kararlarının ardından boşalan Bodrum Belediye Başkanlığı için yapılan değerlendirmelerin Ali Öztürk, Emre Köroğlu ve Dr. Murat Özyaba isimleri üzerinde yoğunlaştığı edinilen bilgiler arasında.

Bodrum, Menteşe, Fethiye ve Marmaris adayların Ahmet Aras’ın da katılacağı komisyon toplantılarından sonra önümüzdeki hafta içinde açıklanması bekleniyor.
Muğla ilçeleri içerisinde adaylıkları kesinleşen isimler arasında; Datça/ Aytaç Kurt,  Milas / Fevzi Topuz, Ortaca / Evren Tezcan, Ula / Mehmet Caner, Dalaman / Durmuş Sezer ve  Yatağan / Mesut Günay  yer aldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.