arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
30°C
Bodrum
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Açık
26°C

Çevre Mühendisleri Odası 4. Dönem yönetim kurulu belirlendi..

Çevre Mühendisleri Odası 4. Dönem yönetim kurulu belirlendi..
21 Ekim 2022 19:35
A+
A-

Çevre Mühendisleri Odası’nda (ÇMO) gerçekleştirilen 2022 yılı eğilim belirleme toplantısı sonrasında 4. Dönem yönetim kurulu belirlendi.

Arena Bodrum Haber – TMMOB ÇMO Muğla İl Temsilciliği 4. Dönem Yönetim Kurulu görev dağılımı aşağıdaki gibi gerçekleşti. ÇMO tarafından yapılan basın ve kamuoyu bilgilendirme açıklaması aşağıdaki şekilde oluştu:

“İl Temsilcisi Ahmet ACAR, Temsilcilik Sekreteri Şengül YASAN TÜRKÖZ, Temsilcilik Saymanı İbrahim UYSAL ve Üyeler Ali DİKEN, Aykut DEMİRCİOĞLU, Muzaffer ÇULHA, Süleyman SAZ. TMMOB İl Koordinasyon Kurulu görev dağılımı aşağıdaki gibi kararlaştırılmıştır; Bodrum İKK Ali DİKEN, Ahmet ACAR, Milas İKK Sinem KILIÇ, Süleyman SAZ, Muğla İKK İbrahim UYSAL, Muzaffer ÇULHA. İl Temsilciliğimiz faaliyetlerinin, İlçelerimizde daha aktif ve etkili bir şekilde yürütülebilmesi için İlçe görev dağılımı aşağıdaki gibi kararlaştırılmıştır;

Marmaris Ertuğrul KARAKAŞ, Fethiye Selver Hatice KABAK, Bodrum Ali DİKEN, Ahmet ACAR, Aykut DEMİRCİOĞLU, Milas Sinem Kılıç, Özge GÖKBEL, Menteşe İbrahim UYSAL, Muzaffer ÇULHA, Şengül YASAN TÜRKÖZ ve Yatağan Süleyman SAZ Muğla İl Temsilciliği Yönetim Kurulu olarak, birlikte üretme, birlikte karar alma, birlikte yönetme ilkemizle; Hiçbir beklenti ve ayrım gözetmeksizin, başta Odamız üyeleri olmak üzere, emeğin hakkıyla değerlendirilmesi, meslektaşlarımız arası birlikteliğin, dayanışmanın, örgütlülüğün güçlendirilmesi ile mesleğimizin gelişiminin sağlanması, mesleğimiz ve meslektaşlarımızın gelişimi amacıyla eğitimlerin düzenlenmesi, mesleğimiz ve meslektaşlarımız sorunlarına çözümlerin üretilmesi, doğal varlıkların korunması için çevre mühendisliği bilimi ve etiği çerçevesinde çalışmaların yürütülmesi başlıca hedefimizdir.

TMMOB ÇMO MUĞLA İL TEMSİLCİLİĞİ TMMOB ÇMO Muğla İl Temsilciliği Adres: Muslihittin Mh. Cemal Karamuğla Sk. Ballı İş Merkezi No:90/A Menteşe/MUĞLA Tel:0252 212 36 93 e-posta: cmomugla@cmo.org.tr www.cmo.org.tr. 2014 yılında İl Temsilciliğimizin kurulmasında emeği geçen Sayın Aylin GİRAY başta olmak üzere, geçmiş dönemlerde İl Temsilcimiz olan Sayın Sedat BAŞARIR’ a ve oda çalışmalarına katkı vermiş tüm meslektaşlarımıza, değerli kamuoyu huzurunda 4. Dönem Yönetim Kurulumuz olarak bir kez daha teşekkür etmek isteriz.

TMMOB İl Koordinasyon Kurulu ile kamu yararına çalışan örgütlerle ortak çalışmaları yükselterek ilişkileri geliştireceğiz, kentimizin, mesleğimizin ve örgütümüzün “Sakini Değil Sahibiyiz” anlayışı ile Çevre Mühendisleri Odası Muğla İl Temsilciliği alanımızda Ülke ve kent gündemlerine müdahil olacağız.

Meslek ve meslek alanlarımızdan yola çıkarak kentimizin ve bölgemizin sorunlarına sahip çıkacak, planlanan ya da gündemde olan projelerin yakın takipçisi olacağız. Çağdaş bir örgütlenmenin temel adımı, üyesinden güç alan, tabandan tavana karar süreçlerinin demokratik ve özgür bir ortamda yürütülmesi için uygun yapının oluşturulmasıdır.

Bu yapının oluşturularak tespit edilen sorunlar, çözüm çalışmaları ve ürettiği sonuçların kamuoyuna aktarılmasında bize her zaman destek olan yazılı ve görsel basınımızla kamuoyunu bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz.”

4.Dönem Yönetim Kurulu Adına

Ahmet ACAR TMMOB ÇMO Muğla İl Temsilcisi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Süper Lig İkinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1
İkinci Lig
İkinci Lig
TAKIM OY AV PU