arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5139
EURO
34,9434
ALTIN
2.435,50
BIST
9.792,26
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Çağdaş Bodrumspor’dan Fenerbahçe Koleji’ne farklı tarife..

Çağdaş Bodrumspor’dan Fenerbahçe Koleji’ne farklı tarife..
13 Aralık 2022 21:55
A+
A-

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, 10. Hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Koleji DS ile kendi evinde karşılaştı.

Arena Bodrum Haber – Karşılaşmaya lig ikincisi olarak çıkan ve rakibine oranla maça hızlı başlayan Çağdaş Bodrumspor, karşılaşmaya Hakan Yapar, Chris Warner, Erkan Veyseloğlu, Horace Spancer ve  Ege  Havta ilk beşi ile çıktı. Bodrum’un Takımı ilk yarıda soyunma odasına, 41 – 29 önde giden takım oldu.

Maçın ikinci devresinde de başarılı bir oyun ortaya koyan Çağdaş Bodrumspor, maçı 86- 63 galip tamamlayarak hedefi olan süper lig yolunda önemli bir virajı daha dönmüş oldu.

Maç sonrasında bir açıklama yapan antrenör Ali Serhan Aydanarığ, “Son 4 haftadır oldukça iyi efor sarf eden Fenerbahçe agresif savunmalarıyla sayı bulan ve yüksek tempoda oynayan enerjik bir takım.  Rakibimizi iyi tanıyarak bu hafta da çok sıkı çalıştık ve karşı tarafın savunmadaki sertliğine çok iyi cevap verdik. Kendi evimizde kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Takımımı tebrik ediyor, Fenerbahçe’ye bundan sonraki manalarında başarılar diliyorum” dedi.

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde 11. Hafta maçları kapsamında deplasmanda yine önemli bir maç oynayacak olan Çağdaş Bodrumspor, Gölbaşı Belediyesi Ted Ankara Kolejliler ile mücadele verecek.

18 Aralık Pazar günü saat 14.00’de Gölbaşı Spor Salonu’nda oynanacak olan maç federasyon Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.