arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5184
EURO
34,7312
ALTIN
2.486,00
BIST
9.524,59
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
19°C
Bodrum
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Çağdaş Bodrumspor, basketbol süper ligini Bodrum’a taşıdı..

Çağdaş Bodrumspor, basketbol süper ligini Bodrum’a taşıdı..
7 Mayıs 2023 16:45
A+
A-

Misli.Com Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, bugün aldığı galibiyetle Türkiye Basketbol Süper Ligini Bodrum’a taşıdı..

Arena Bodrum Haber – Özgür Adıgüzel Sezonu’nda atfedilen Misli.Com Türkiye Basketbol Liginde, bugün sahasında Depomaxx Haremspor’a karşı aldığı galibiyetle sezonu şampiyon olarak tamamlayan Çağdaş Bodrumspor, Bodrum’un Takımı olduğunu ispat etti.

Bodrum’un takımı, 28. Hafta mücadelesinde İstanbul takımı Depomaxx Haremspor’u 101 – 84 yenerek ligin son iki haftasına girerken şampiyonluğunu ilan etti.

Sezon başından beri şampiyonluk mücadelesi verdiği yakın takipçisi Yılyak Samsunspor’unda önünde lig maratonunu lider olarak tamamlayan Çağdaş Bodrumspor, önümüzdeki sezon Türkiye Basketbol Süper Liginde Muğla’yı temsil edecek.

Her maçında GSB Bodrum Spor Salonunu dolduran Çağdaş Bodrumspor, bugünde şampiyonluk duygusunu paylaşmaya gelen basketbol severlerin önüne parkeye çıktı.

Kazanırsa şampiyon olacağı karşılaşmaya stresli çıkan Çağdaş Bodrumspor, ilk periyodu 22-13 geride tamamladı. 2. Periyodun başlamasıyla oyunda savunmada agresif olan Bodrum’un Takımı rakibine 15 sayı atma fırsatı verirken, rakip potada 36 sayı bularak ilk yarıyı 49 – 37 önde tamamladı.

3. ve 4. Periyodları da 28 – 27 ve 24 -20 önde tamamlayan Çağdaş Bodrumspor, maçı 101- 84 önde tamamlayarak Bodrum’u Türkiye Basketbol Süper Ligine taşıdı.

Çağdaş Bodrumspor’da maçta 23 sayı atan Chris Warren Maçın en skorer ismi olurken, O’nu 18 sayıyla Hakan Yapar, 17 sayıyla Mehmet Özdoğan  ve 16 sayıyla Richard Solomon takip etti.

Maçın ardından basın toplantısında bir açıklama yapan Çağdaş Bodrum Başantrenörü Ender Arslan, sevinçten duygularını ifade etmekte zorlandığını belirterek başladığı konuşmasında şunları söyledi;

“Oyuncularımın hepsini teker teker tebrik ediyorum. İlk geldiğim günden bu yana gerçekten çok büyük mücadele verdiler çok büyük profesyonellik gösterip, özveri de bulundular. Bir şeyleri değiştirmek istiyorduk. Hemen reaksiyon verdiler. Ben takıma geldiğimde, her hafta şampiyonluğa adım adım yaklaştığımızı söylüyordum. Bugün taraftarımız harikaydı. Maça biraz kötü başladık. Ancak bütün sezon olduğu gibi geri dönmemiz de takıma çok yardımcı oldular. Şampiyonluğumuz Çağdaş Bodrum Spor ailesine, Bodrum’a hayırlı olsun. Tabi daha birçok teşekkürüm var. Bir kere her şeyden önce sezona Serhan Hoca ile başlandı. O’nun çok fazla emeği var ben devrede geldim.  Stuff buradaydı. Büyük özveriyle çalıştılar. Her hafta ciddi şekilde hazırlandık. Barış Hocama ayrı parantez açmak istiyorum. İki tane mağlubiyet sonrası burada çok kritik bir Balıkesir maç oynandı. Gerçekten o maçı galibiyet ile tamamlayıp takımın orada avantajı kaybetmemesini sağladı.  Bu anlamda ona teşekkür ediyorum. Başkanımıza yönetime çok teşekkür ediyorum. Her zaman destek oldular, arkamızda durdular. Gerçekten Bodrum’a bu şampiyonluk çok yakıştı. İnşallah Süper Lig’de de güzel işler yapacağız.”

Arena Bodrum Haber ailesi olarak, Çağdaş Bodrum Spor Kulübü’ne ve destekçisi Çağdaş Holding’e  yürüdüğü yolda başarılar diliyor ve tebrik ediyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.