arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
12°C
Bodrum
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

BOTAV’ın yönetimine inşaatçı damgası..

BOTAV’ın yönetimine inşaatçı damgası..
2 Mayıs 2023 10:01
A+
A-

Bodrum Tanıtma Vakfı’nın(BOTAV) yeni dönem yönetim kurulu üyeleri arasında Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, iş insanı Ali Güreli ve Alptekin Polat gibi inşaat dünyasından isimler yer aldı.

Arena Bodrum Haber – Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz, kongre sonrası yaptığı açıklamayla yeni yönetim kurulundaki isimlerin sektör dışından oluştuğunu öğrendiklerini ifade ederek, “Bir teşekkür dahi edilmedi!” serzenişinde bulunduğu BOTAV’ın yeni yapılanmasına tepki gösterdi.

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Bodrum’da “Loft Bodrum” adlı inşaat projesi ile gündeme gelmişti. Bu isimlerin; Bodrum turizm tanıtımının üst çatısı olan BOTAV Yönetim Kuruluna Ahmet Aras tarafından atanmalarının gerekçesinin ne olduğu ise kamuoyunda merak uyandırdı.

Bodrum’un Turizmi inşaatçılara emanet! 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın başkanlığında yapılan son genel kurula turizm derneklerinin BOTAV Yönetim Kurulundan ayrılması ve 4 yıldır bir türlü başlatılamayan Bodrum’un “Dijital Tanıtım”ına ilişkin sunulan mazeretler damga vurdu. Genel Kurul Toplantısında Aras, BOTAV Genel Sekreterliği’ne de turizmci iş insanı Galip Gür’ün getirildiğini açıkladı.

Başkan:

Ahmet Aras

Asil Üyeler:

Mahmut Kocadon, Alptekin Polat, Hamdi Akın, Erdem Ağan, Süleyman Uysal, Nurçe Erben, Ersin Pamuksüzen, Hıfzı Ali Güreli

Yedek Üyeler:

Alişir Şahin, Özgen Özyurt, Hadi Türk, Deniz Akaltan, Serdar Baş, Erdem Başarır, Itır İpekel Tsiropoulos, Bülent Kaya, Volkan Öksüz

Denetleme Kurulu Üyeleri:

Pehlül Yıldırım, Sedat Balıkçı, Mustafa Özçetin

Ahmet Aras’ın  “VİSİT BODRUM” mazeretleri..

BOTAV tarafından yaklaşık dört yıl önce 2020’de, 1 milyon TL’yi bulan fahiş fiyatlarla peşin ödemeler yapılıp bir yıl içinde tamamlanması sözü verilmesine rağmen üç buçuk yıldır tamamlanmayarak kamuoyunda büyük tartışmalara neden olan “Visit Bodrum” adlı Bodrum’un dijital tanıtım platformu hakkında mazeretlerini bildirme gereği duyan Ahmet Aras şunları söyledi:

“Artık günümüzde bütün tanıtım materyalleri ve mecraları değişti. Biz de bunun için bir arayışa girdik yönetim kurulu olarak ve bir dijital platform oluşturmaya karar verdik. Bu dijital platformu oluşturmak için firmalarla görüştük ve bir yazılım üzerinde anlaştık. Bu yazılımı da başladık yapmaya. Tabii ki biraz uzun sürdü. Araya salgın ve orman yangınları girdi ardından deprem ve değişik bir dönem geçirdik. Maalesef 3-4 yıldır ülkemiz ciddi travmalarla karşı karşıya kaldı. Tabii ki turizm sektörü de öyle oldu. Hepimiz gündemimizi değiştirmek ve bütçemizi yeniden şekillendirmek durumunda kaldık. Tabii ki vakıf da bundan etkilendi. Ancak her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bahsettiğimiz dijital tanıtımla ilgili altyapı çalışmaları tamamlandı. Sabit içerikler dahil edildi ancak BOTAV üyelerimizin de içinde bulunduğu değişken içerikler, oteller, restoranlar, havaalanı, marinalar gibi işletmelerin dahil olması gereken bölüm henüz tamamlanmadı. Bunun için orada bir ekip kurup hızlı bir şekilde önümüzdeki süreçte bunu gerçekleştireceğiz. En azından dijital platformumuz tamamen amacına uygun hale getirilecek bu konuda şüpheniz olmasın, bu konuda kararlıyız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.