arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2584
EURO
34,6908
ALTIN
2.400,93
BIST
10.336,50
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

BODRUMSPOR TOKAT DEPLASMANINDAN 1 PUANLA DÖNDÜ…

BODRUMSPOR TOKAT DEPLASMANINDAN 1 PUANLA DÖNDÜ…
13 Kasım 2016 18:12
A+
A-

 

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrum ligin 11. Haftasında Tokat deplasmanında Erbaaspor ile golsüz berabere kaldı.

ihtisas_reklam

Erbaa İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesi her iki takım taraftarları stad dışında buluşarak maça birlikte marşlar söyleyerek gelirken, taraftarlar maç öncesi de her iki takımı da tribünlere çağırarak başarılar diledi. İlk 45 dakika boyunca ev sahibi Erbaaspor gole yakın ekip olurken, topa daha çok sahip olan ekip ise B.B. Bodrumspor oldu. Erbaaspor maçın 12’inci dakikasına kadar B.B.Bodrumspor ceza sahasına giremezken karşılaşmanın önemli pozisyonlar şu şekilde;

bodrumspor-3Dakika 12- Erbaaspor atağında Sinan’ın B.B. Bodrumspor kalecisi Gökhan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda top kaleci Gökhan’da kaldı.

Dakika 15- Gelişen Erbaaspor atağında Sinan’ın aşıtma vuruşunda B.B. Bodrumsporlu Tolga topu çizgiden çıkardı.

Dakika 22- Erbaaspor atağında İbrahim’in ceza sahası dışından vurduğu şut üst direkten auta çıktı.

Dakika 31- Gelişen B.B. Bodrumspor atağında ceza sahası içinde sırasıyla Mümin, Harun ve Agah Oktay şut çekmek istedi ancak her defasında araya Erbaaspor defansı girdi.

Dakika 32- Gelişen Erbaaspor atağında B.B. Bodrumsporlu stoper oyuncusu Bahadır Öztük sakatlandı ve yerini Enes Subaşı’na bıraktı.

Dakika 55- B.B. Bodrumspor’un kullandığı kornerde ceza sahası üst çizgisinde Harun’un şutunda top kaleciyi geçti ancak defans oyuncusu Rıdvan topu son anda uzaklaştırdı.

bodrumspor-2Dakika 59- Erbaaspor atağında topu kapan B.B. Bodrumsporlu Kerem sağ kanattan ilerleyerek topu ceza sahası içerisindeki Mümin’e göndermek istedi ancak son anda araya Erbaaspor kalecisi Çağrı girerik topu tuttu.

Dakika 62- B.B. Bodrumspor atağında Kerem güzel bir ara pas ile topu Mümin ile buluşturmak istedi ama Erbaaspor kalecisi Çağrı son anda topu tuttu.

Dakika 70 – Gelişen Erbaaspor atağında Kudret güzel bir vuruş yaptı ancak sonda B.B. Bodrumsporlu Erhan topu kornere çeldi.

Dakika 80- Gelişen B.B. Bodrumspor atağında ceza sahasında bir anda topu önünde bulan Mümin kaleci çağrıyı çalımladı ancak vuruşu kale direğinin yanından auta çıktı.

Geri kalan dakikalarda her iki takımda kontra ataklar ile gol bulmaya çalıştı ncak her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Alınan bu sonuçla puanını 23’e çıkaran B.B. Bodrumspor grubunda liderliğini sürdürürken, B.B.Bodrumspor’u 22 puanla Silivrispor takip ediyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.