arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
18°C
Bodrum
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Bodrumspor Play-Off karşılaşmalarında saha avantajı için galibiyet istiyor

Bodrumspor Play-Off karşılaşmalarında saha avantajı için galibiyet istiyor
19 Mayıs 2023 12:13
A+
A-

Bodrumspor ligin 38’inci ve son haftasında kendi sahasında Göztepe’yi ağırlayacak.

Arena Bodrum Haber – Maçın hazırlıklarına başlayan Bodrumspor, Play-Off karşılaşmalarında saha avantajını elde etmek için sahadan puanla ayrılmak istiyor.

Yeşil-beyazlı ekibin lige renk kattığını söyleyen Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Bodrumspor’un 1’inci lige renk kattığını düşünüyorum. Mücadele gücünün çok önemli olduğunu bütün takımlara gösterdiğini düşünüyorum” dedi.

Spor Toto 1’inci Lig 38’inci hafta karşılaşmasında Bodrumspor kendi evinde Göztepe’yi konuk edecek. Ege derbisi öncesi yeşil-beyazlı ekip Yalıçiftlik Tesisleri’nde maçın hazırlarına başladı. Geçtiğimiz hafta lig şampiyonu Samsunspor’u kendi sahasında 1-0 mağlup eden Bodrumspor, Play-Off’lara kalmayı garantilemişti. Göztepe maçında puana kenetlenen yeşil-beyazlı ekip, Play-Off maçlarında saha avantajını yakalamak istiyor. Maçta sakatlığı bulunan Onur Akbay forma giyemezken, Üzeyir’in durumunun ise maç gününe kadar netlik kazanacağı belirtildi.

Play-off’lara her halimizle hazırız..

Sezon başında bu yana takımın iyi işler yaptığını söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Sezon başından beri Bodrumspor çok dirençli oyunuyla hak ettiği yerde diye düşünüyorum. Play-Off şuan da hak ettiğimiz yer. Son 1 maçımız kaldı. Saha avantajı faktörü var. İçeride de oynasanız, dışarıda da oynasanız maçların zorluk derecesi çok yüksek. Dolayısıyla içeride oynamak istiyoruz ama olmasa da yapacak bir şeyimiz yok. Play-Off’a her halimizle hazırız. Bence zor olan kısmı Play-Off’a girmekti. Zor kısmını başardık şimdi çok daha keyifli oynayacağımız maçlar var. Göztepe maçı keyifli bir maç olacak. Onur sakat, Üzeyir’in sakatlığı geçti gibi idmanlarda durumuna bakacağız. Diğer oyuncularımızda bir sakatlığımız yok. Zor bir maça olacak, keyifli bir maç olacak. Sezon başından beri oynadığımız her oyun zordu. Bütün zorlukların üstesinden gelmeyi bildik. Dolayısıyla bu maçı da iyi geçip ondan sonra Play-Off’lara çok sağlam bir kafayla hazırlanmak istiyoruz. Bodrumspor’un 1’inci lige renk kattığını düşünüyorum. Mücadele gücünün çok önemli olduğunu bütün takımlara gösterdiğini düşünüyorum. Çok oyuncum 1’inci ligi hayal etmişti. O hayallerini gerçekleştirildi ve bundan çok daha uzunca bir süre önce Play-Off’ta oynayabileceklerini şimdi anladılar” dedi.

Geçtiğimiz günlerde baba olan Bodrumspor’un tecrübeli golcüsü Celal Dumanlı, “38 haftadır yüksek mücadele eden bir Bodrumspor var. Ligi hedeflediği yerde bitirdi. Ligin başında ilk başta zirveye oynadık ama ilerleyen zamanlarda sakatlıklar ve cezalılar bizi biraz geriletti. Bundan sonraki adım Play-Off. Göztepe maçı önemli çünkü Play-Off’ta ilk maçın nerede olacağını belirliyor. Göztepe maçında da istediğimiz sonucu alıp Play-Off ilk maçını inşallah Bodrum’da oynayacağız. Benim hedefim Bodrumspor en yüksek hangi ligde oynarsa odur” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.