arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4486
EURO
34,4911
ALTIN
2.474,65
BIST
9.679,80
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
22°C
Bodrum
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
17°C

Bodrumspor evinde telafi peşinde..

Bodrumspor evinde telafi peşinde..
10 Mart 2023 14:18
A+
A-

Bodrumspor ligin 26’ıncı haftasında kendi evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Arena Bodrum Haber – Yeşil-beyazlı ekip Manisa F.K. mağlubiyetinin ardından moral bulmak için galibiyete odaklandı. Ligdeki atmosferin değiştiğini söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Lig ikiye bölündü.  İlk 10 takım Play-Off mücadelesi, diğer takımlardan 5-6 tanesi düşmeme mücadelesi veriyor. İki takımın çekilmesinden sonra ligin atmosferi çok daha farklılaştı. Maç oynamadan 6 puan alacak olan takımlar var. Bunlar ligin dengesini altüst etti” dedi.

Spor Toto 1’inci Lig 26’ıncı hafta karşılaşmasında Bodrumspor Pazar günü evinde Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Yalıçiftlik Tesisleri’nde maçın hazırlıklarını sürdüren Bodrumspor’da, sakatlıklarından dolayı Erkan Değişmez, Aminu Umar, Dever Orgill, Yekta Kurtuluş ve yeni transferlerden Burak Öksüz’ün Rize karşısında oynayamayacağı belirtildi. Ligde 8 günde çıktığı 3 maçtan 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet alan yeşil-beyazlı ekip çıkış yakalamak ve Play-Off hattını korumak için Rize karşısında galibiyete odaklandı.

8 GÜNDE 3 MAÇ OYNADIK..

Kısa süre içerisinde çok maç oynadıklarını belirten Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Son maçta oyun genelinde çok iyi oynayan bir Bodrumspor vardı. 70’inci dakikadan sonra oyuncularımızın temposu yavaş yavaş düşmeye başladı. Biz hamle yaptık, hamle diye düşündüğümüz oyuncularımızın çok fazla katkı vermemesiyle de alakalı onunla beraber biz 8 günde 3 maç oynadık. Erteleme maçımız Salı gününe kondu ve Salı, Pazar Çarşamba olmak üzere maçlarımızı oynadık. Dolayısıyla ekibimiz hiç maç oynamadan bizi bekledi. Son 10 dakikadaki onların temposunun düşmemesinin sebeplerinden biride oydu. Pazar günü bir daha maç oynayacağız, bazı oyuncularımızı korumak durumunda kaldık. Onunla beraber sakatlarımız var. Altay maçında Aminu ve Erkan sakatlandı, idmanda Orgil sakatlandı, Yekta zaten sakat. Aminu ve Erkan’dan faydalanamamak bizim işimize gelmedi. Maçı uzatma dakikalarında kaybetmek üzdü bizi. Öyle ya da böyle bitti, Pazar günü çok daha önemli maçımız var. Lig ikiye bölündü. İlk 10 takım Play-Off mücadelesi, diğer takımlardan 5-6 tanesi düşmeme mücadelesi veriyor. İki takımın çekilmesinden sonra ligin atmosferi çok daha farklılaştı. Maç oynamadan 6 puan alacak olan takımlar var. Bunlar ligin dengesini altüst etti. Bununla beraber 10 takımın Play-Off şansı var. İçlerinde bizde varız bizimde şansımız var ama kalamama durumumuz var bu da bir gerçek. Kalabilmek için elimizde ne geliyorsa sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz. Sakatlarımıza daha fazla bir sakat vermeden yolumuza gidebilirsek bunu başarabiliriz. Sakatımız olursa biraz sıkıntı yaşayabiliriz” dedi.

Bodrumspor’un tecrübeli yıldızı Hakan Özmert, “İlk geldiğim günden beri burada gerçekten çok aile ortamı var. Tesisten içeri girdiğinizde o huzuru ve mutluluğu hissediyorsunuz. Tanıdığım arkadaşlar vardı anlatıyordu ama görünce gerçekten huzur ve mutluluk fark ediliyor. Sezon başından beri takım başarılı bir sezon geçirdi. İyi bir konuma geldi. Son 3 maçta 2 mağlubiyet 1 galibiyet aldık, kaybettiğimiz Manisa maçı bizi biraz üzdü. İyi bir takım var. Takım birlikteliği çok fazla ön planda dolayısıyla böyle bir takımda olduğum için mutluyum. Bu hafta Rize maçı var kazanırız diye umut ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.