arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

BODRUMSPOR EKONOMİK KRİZİ ŞİRKETLEŞEREK AŞACAK…

BODRUMSPOR EKONOMİK KRİZİ ŞİRKETLEŞEREK AŞACAK…
19 Aralık 2018 15:17
A+
A-

Salı akşamları Kent TV ekranlarından canlı yayınlanan Sportre’de Ziraat Türkiye Kupasında 6. Tura çıkma başarısını gösteren Bodrumspor konuşuldu.

Abdulkadir Sevindik’in hazırlayıp, sunduğu Sportre’nin konukları Levent Bulut ve Tunç Hepsarsar oldu. Bodrumspor’un Ankara deplasmanında 3-2 yenilmesine rağmen, sahasında aldığı 4-2’lik galibiyetle son 16’ya kalma başarısının önemine dikkat çeken Sevindik, “Bu galibiyette başta futbolcular ve teknik heyet olmak üzere başarıya katkısı olan herkese Sportre ekibi olarak çok teşekkür ederiz. Bu akşamki programımız Bodrumspor’un kupa zaferiyle keyifle izlenecek.”

Sportre’ye yaptığı yorumlarıyla renk katan Levent Bulut, Hafta sonu Sancaktepe maçının uzatma dakikalarında yediğimiz golle berabere tamamladığımız ve üzüldüğümüz maçtan sonra Ankara’da kaybetsek de tur atladığımız Ankaragücü maçının sevinci hepimizi mutlu etti diyerek, “Başta yönetim olarak tüm Bodrumspor ekibini tebrik ediyorum. Kente büyük bir mutluluk yaşattılar. Engin Hoca bu maçta da teknik dehasını bir kez daha sergiledi. Hüseyin Kala ve Emre Şahin yedek olarak başladığı maçta 2 gollük avantajımızı çok iyi kullandık. Orta sahamızı kalabalık tutarak, forvette uzun oyuncumuz olan Şaban’ı tercih etti. Kalabalık orta saha ile kaptığımız topları sağ ve sol kanattaki Cem ve Ozan’la kontra ataklarla golü bulmak düşüncesi başarılı oldu. Hoca’nın bir gol bularak maça başlama düşüncesi tuttu ve turu atlayan taraf biz olduk. İlk yarı sayısız gol pozisyonları yakaladık. 2-1 öndeyken mutlak bir gol kaçırdık. Yaptığımız talihsiz iki penaltı işimizi biraz zorlasa da turu yakaladık.” Dedi.

Ozan ve Cem’in kontra atak futboluna çok uygun olması ve Engin Hoca’nın oyun kurgusu çok başarılıydı. Takım, Engin Hoca’nın verdiği taktiği noktasına virgülüne kadar uyguladığına dikkat çeken Bulut, “İki maçta bir süper lig takımına 6 gol attık. Çok başarılı iki maç çıkardık. Kupa’da gelen başarı tesadüf değil. Uzatmada kaybettiğimiz Sancaktepe maçında başımdan kaynar sular dökülmüştü. Bu maç üzüntümüzü unutturdu. 6.Tur maçında Bodrumspor’un rakibi Fenerbahçe, Galatasaray veya Trabzonspor olur inşallah diyorum. Bodrumspor ligin sonunda eğer play offlara kalırsa, bu takım Ankaragücü maçında oynadığı futbolu oynadığında iki maçlık serilerde çok başarılı olacaktır.” Dedi. Sakaryaspor-Samsunspor maçının seyircisi kapasitesine ve tribün şovlarına baktığımda Bodrumspor seyircisinin takıma yeterli destek vermediğini eleştiren Bulut, “Bodrumspor’un ligin 2.devresinde dolu tribünlere ateşli bir seyirciye ihtiyacı var.” Çağrısını yaptı.

Türkiye’de problemsiz bir takım olmadığına dikkat çeken Tunç Hepsarsar, “Bodrumspor’un Bodrum’da yaşattığı sevince teşekkür ederim. Maçı çok daha rahat götürürken hatta kazanacakken maçı bireysel hatalarla sıkıntıya soktuk. 2-1 Öndeyken Şaban’ın yüzde yüz kaçırdığı golün sonrasında yaşanan pozisyonla yediğimiz gol bize çok zorlu bir maç yaşattı. Defansımızdaki sıkıntı devam ediyor” tespitinde bulundu.

YÖNETİM BODRUMSPOR’U ŞİRKETLEŞTİRME HAZIRLIĞINDA…

Diğer yandan Bodrumspor’un ekonomik sıkıntılarının da gündeme geldiği programda, yönetimin yaşanan krizi aşmak için kulübü şirketleştirme hazırlıkları yaptığını ifade edildi. Konu hakkında kulüp yetkililerinden bilgi aldığını ifade eden Abdulkadir Sevindik, “Ocak ve Şubat ayı sonlarında futbolcu ödemelerine karşılık verilen evraklara finans sağlamak için, Bodrumspor’u şirketleştirme çalışmaları yapılıyor. Konu hakkında kulübün ve belediyenin mali müşavirleri çalışıyor. Takımın ekonomik değerinin ne olduğu ve hisselerin ne kadar kısmının ve kaç yatırımcıya satılacağı gibi konular analiz ediliyor. Bu çalışmalar Ocak ayının ilk yarısının sonuna kadar bitirilecek sanırım.” Dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonunda Yalıkavakspor’un, Ardeşenspor ile yaptığı hentbol karşılaşmasında maçın 8 kez durmasına neden olan olayların üzücü olduğuna dikkat çeken Sevindik’in sözlerine, Bulut’un yaptığı eleştiriler dikkat çekti. Bulut, “Öncelikle salonu dolduran seyircimize teşekkür ediyorum. Süperdiler. Ama kesilen elektrik, su akıtan çatı tam bir rezaletti. Ardeşenli teknik heyetin ve seyircilerin bu durumu cep telefonlarında fotoğraflaması ve sosyal medyadan paylaşması, Bodrum’a hiç yakışmadı.” ifade etti

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.