arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

BODRUMSPOR ÇATALCASPOR’U KONUK EDİYOR…

BODRUMSPOR ÇATALCASPOR’U KONUK EDİYOR…
2 Eylül 2016 10:05
A+
A-

Bodrumspor futbol takımı sezonu Çatalcaspor maçı açıyor. Maç 3 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak… 

2016-2017 Sezonunda Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor, sezonun ilk karşılaşmasında İstanbul ekiplerinden Çatalcaspor’u konuk edecek.

Pazartesi gününden bu yana Çatalcaspor maçı hazırlıklarını sürdüren B.B. Bodrumspor, Cuma günü gerçekleştireceği son antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini bekleyecek. Takımın Bodrum İlçe Stadı’ndaki antrenmanını izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya’da Cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya bütün Bodrumluları davet ederek şunları söyledi; “ Çatalcaspor maçı ile sezonun ilk maçına çıkıyoruz. Çeçen seneki takımımızın iskeletini bozmadık, tecrübeli ve çok iyi genç transferler yaptık ve iyi bir takım ortaya çıktı. Bodrumspor’u geldiğimizden günden bu yana hep şampiyonluğa oynattık. Geçen sene play-off oynadığımız için Bodrum halkının Bodrumspor’dan beklentisi yüksek”.

BÜTÇE ORTADA AMA HEDEF BELLİ

Başkan Karakaya yaptığı açıklamada kulübün bütçesinin orta sıralardaki takımlarla aynı olduğunu ancak hedeflerinin takım halinde yüksek olduğunu belirterek konuşmasına şu şekilde devam etti; “ Biz her zaman Bodrum markasının her yerde, yarıştığı her alanda başa oynaması gerektiğine inanan bireyleriz. Başkanımız Mehmet Kocadon’da aynı bizim taşıdığımız bu yüreği, bu enerjiyi taşıyan bir başkan. Bu yüzden biz orta bütçe ile de takımımızı başa oynatacağız ve 2. Lig hedefini gerçekleştireceğiz.

riza-karakaya-bodru-spor-baskanBODRUM TARAFTARI EN BÜYÜK DESTEK

Başkan Karakaya herkesi Cumartesi 16:30’da başlayacak Çatalcaspor maçına davet ederek şunları söyledi; “Bizim takımımızda birlik beraberlik var, hepsi birbirine çok inanıyor, güveniyor, yönetimine inanıyor, hocasına inanıyor, sahaya da bunun yansıması mutlaka olacaktır. Bodrum halkı zaten Bodrumspor’un her zaman arkasında durdu, destekledi. Cumartesi günü herkesi stadımıza bekliyoruz. Biz buralara taraftarımızın desteği ile geldik ve bizim için taraftarımızın desteği çok önemli.

TÜRKİYE KUPASINDA RAKİP MUĞLASPOR

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Ziraat Türkiye Kupası maçında da Muğlaspor ile eşleşti. Perşembe günü çekilen kuralarda Muğlaspor ile eşleşen B.B. Bodrumspor, Çatalcaspor maçının ardından Muğlaspor maçı hazırlıklarına başlayacak. B.B. Bodrumspor ile Muğlaspor arasında oynanacak Muğla derbisi ise Salı günü saat 15:30’da Bodrum İlçe Stadı’nda başlayacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmayı kazanan ekip bir üst tura yükselecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.