arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2070
EURO
35,1594
ALTIN
2.473,42
BIST
10.158,63
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
27°C
Bodrum
27°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Açık
30°C

BODRUMLU ÖĞRENCİDEN TAM PERFORMANS…

BODRUMLU ÖĞRENCİDEN TAM PERFORMANS…
14 Ocak 2017 10:06
A+
A-

Berkay’ın Hedefi Uçak Mühendisi olmak..

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınav sonuçlarına göre 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Bodrum’da birinci olan Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu 8. sınıf  öğrencisi Berkay Caner Eryazar, İlçemiz Kaymakamı Bekir Yılmaz tarafından ödüllendirildi.

Ödül törenine Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Semiz ve Okul Müdürü Osman Eyri, Öğrencinin annesi Sevinç Eryazar ve Babası Vehbi Eryazar katıldı. Ödül töreninde konuşan İlçemiz Kaymakamı Bekir Yılmaz İlçemizde bulunan Devlet okulları arasında 120 soruyu cevaplayarak birinci olan öğrenci ile gurur duyduğunu dile getirerek “Her öğrencimizin de bu başarıyı yakalamasının imkansız olmadığını ifade etmek istiyorum, düzenli ve özverili bir şekilde çalışmanın sonucunu bu başarıyla alabilirsiniz. Öğrencimizi, ailesini öğretmenlerini bu başarıdan dolayı kutluyorum.” dedi.

DEVLET OKULU PERFORMANSI

Berkay Caner Eryazar ise düzenli çalışmanın başarıyı getirdiğini belirterek, “Sınava hazırlanırken kendimi sosyal yaşantımdan soyutlamadım. Sporda yaptım, arkadaşlarımla da gezdim.  Ama düzenli tekrar ve çalışma programı ile başardım. Öncelikli hedefim 2. Dönem TEOG sınavında da başarılı bir sonuç elde edip, iyi bir yerleştirme puanı ile Fen Lisesi’nde okumak istiyorum. Mesleki hedefim ise Uçak Mühendisi olabilmek” dedi.

İLKOKULDA SINIF ATLADI…

Baba Eryazar ise, “Oğlumuz bizi gururlandırdı. Bu gurur sadece bizim değil, hepimizin. Berkay, ilkokul eğitiminde de ileri düzeyde olduğu için birinci sınıfı tamamladıktan sonra öğretmenlerin ve yönetimin kararı ile 3. sınıfa geçti.  Öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. Doğru yönlendirme ve desteklerinden dolayı. Hiçbir şey kendiliğinden olmuyor. Çocuğunuz mutlu olursa, ailenin ilgisi ve okulun desteği ile de başarı geliyor. Umarız oğlumuzun başarısı adım adım devam eder” dedi.

Ziyaretin sonunda ise Kaymakam Yılmaz, Berkay Caner Yılmaz’a tablet hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.