arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2008
EURO
35,0203
ALTIN
2.522,04
BIST
10.739,57
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
32°C
Bodrum
32°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
27°C

KAPTAN CİNAYETİNDE İLGİNÇ TALEP…

KAPTAN CİNAYETİNDE İLGİNÇ TALEP…
20 Nisan 2016 04:23
A+
A-

Bodrumlu kaptan cinayetinde gelişme…

Bodrum’da geçtiğimiz Ağustos ayında gece yarısı  balıkçı  Yalçın Karayel, tarafından sokak ortasında kalbinden tek bıçak darbesi ile öldürülen Bodrumlu kaptan  Faruk Denktaş’ın cinayeti ile ilgili ikinci duruşma yapıldı. Katil zanlısı Karayal hakkında müebbet hapis cezası istendi…

Bodrum’da 3 Ağustos 2015 tarihinde sabaha karşı 03:00 sıralarında  Belediye  meydanında Yalçın Balıkçılık’ın işletmecisi Yalçın Karayel (36) tarafından kalbinden tek bıçak darbesi ile öldürülen 29 yaşındaki ünlü kaptan Faruk Denktaş cinayetinin 2. duruşması  yapıldı. Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’ nde yapılan 2. duruşmaya Denktaş’un annesi Münevver, babası Ahmet ve kız kardeşi Duygu Denktaş akrabaları ve 60 ‘ a yakın arkadaşı katıldı. Duygu Denktaş’ın mahkeme salonuna ağabeyinin ölmeden bir gün önce elinde güvercin ile çekilen son fotoğrafını çerçeveleterek girdiği  arkadaşlarının ise Faruk Denktaş ‘ın fotoğrafının olduğu tişörtlerle girdiği görüldü. Denktaş ailesini Avukat Göray Karadut ve Sibel Eyinç , Yalçın karayeli ise Av . Ahmet Ateş temsil etti.
bodrumlu-kaptan-cinayeti-3ÇEKİN ÇEKİN BELKİ Bİ İŞE YARAR MEŞHUR EDİN BENİ
Duruşmaya kasten adam öldürme nedeniyle yargılanan ve müebbet hapsi istenen ve  tutuklu yargılanan sanık Yalçın Karayel Muğla Cezaevi’nden getirilişi sırasında kendisini görüntüleyen basın mensuplarını “Çekin çekin belki bi işe yarar beni meşhur edin” dediği duyuldu.  Duruşmaya ayrıca  olaydan hemen sonra Karayel’i arabası ile evine götüren ve  kasten adam yaralama nedeniyle tutuksuz yargılanan arkadaşı Seda Büyükdurmuş  (35) katıldı.  Duruşma’da olay günü Faruk Denktaş’ın üç kuzeni bindirdiği Merkez Taksi’nin şöförü Mustafa Gülaksan tanık olarak dinlendi. Gülaksan Denktaş’ın kuzenlerini Bitez mahallesine götürüp döndükten sonra olayın olup bittiğini ancak olayı görmediğini söyledi. Mahkeme heyeti adli tıp, otopsi ve kriminal bürodan gelen raporları okudu. Cinayete kullanılan bıçak üzerindeki kanların Karayel ve Denktaş’ a ait olduğu ,olay anında kayıtta olan MOBESA kayıtlarının şüpheye yer vermeyecek nitelikte açık olduğu belirtildi.
MÜEBBETLE YARGILANAN SANIK TAHLİYESİNİ İSTEDİ
Karayel’in avukatı Ahmet Ateşin dosyada bulunan Mobese kayıtlarından olay anında görgü tanığı olan daha fazla kişinin bulunabileceği bu nedenle süre isteme talebi red edilirken  Karayel kendisine sorulduğunda “Faruk Denktaş kız arkadaşım olan Selda’ya taciz etti ve tartışma başladı, bıçak bana ait değildi bıçak Faruk’un elindeydi bana savurdu tuttum ve elimden yaralandım, tahliyemi istiyorum” sözleri duruşma salonundaki Denktaş’ ın yakınlarını isyan ettirdi. Anne Münevver Denktaş “Hayatında  bir karıncayı bile incitmemiş oğlumu bu kişiler hunharca  yolun ortasında öldürdüler, belki benim oğlum geri gelmeyecek ama başkalarına daha fazla  zarar veremeyecek şekilde en ağır cezalarını almalarını istiyorum “ dedi.  Mahkeme başkanı sessiz olunması yönünde duruşmayı izleyenleri uyardı. Denktaş’ın avukatı Göray Karadut “Bodrum’da çok sevilen şiirler yazan son derece duygusal ancak bugüne kadar tek bir kavga veya tartışmaya karışmamış bir gencin karşısına ne yazikki birçok olaydan sabıkası olan biri çıktı ve kasten bilerek kalbine bıçağı saplayarak öldürdü. Burada tüm deliller suçun sabit  olduğu yönünde duruşmaların daha fazla uzayacağını sanmıyorum, bu nedenle mahkeme heyeti sanığın müebbet hapsini istedi” dedi.
Duruşma bitiminde Denktaş’ın ailesi ve arkadaşları adliye önünde sessiz duruş ile tepki verdi. Anne Denktaş isyanını duruşma çıkışında adliye önündede sürdürdü.
“Hayatında  bir karıncayı bile incitmemiş oğlumu bu kişiler hunharca  yolun ortasında öldürdüler,  benim oğlum belki geri gelmeyecek ama başkalarına daha fazla  zarar veremeyecek şekilde en ağır cezalarını almalarını istiyorum, onları Allah’a havale ediyorum “ dedi.
Duruşma 28 nisan saat 10.35’e ertelendi
Mahkeme heyeti mobese kameraların incelenmesi ve olay yerinde keşif yapılmasına karar vererek duruşmayı 19 nisan saat 09.00 ‘a bıraktı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.