arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4251
EURO
34,6550
ALTIN
2.384,75
BIST
10.045,74
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

BODRUMLU AKTİVİST AYHAN KARAHAN AK PARTİ’YE DESTEK VERDİ…

BODRUMLU AKTİVİST AYHAN KARAHAN AK PARTİ’YE DESTEK VERDİ…
20 Mayıs 2016 13:38
A+
A-

AYHAN KARAHAN: ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞINA KARŞI BAYRAK AÇAN AK PARTİLİ  İLÇE BAŞKANI VE MİLLETVEKİLİNE DESTEK VERİYORUM…

Gazeteci yazar Ayhan Karahan “Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp bu sabah Bodrum Merkezde bir basın toplantısı düzenleyerek, Mumcular’da yapılacak olan ‘Katı Atık Tesisleri’ projesinde kapsamında kesilecek 7 bin ağacın kurtarılması için, Orman ve Su İşleri Bakanlığına karşı başlattığı imza kampanyasını destekliyorum” dedi.

Nihat Öztürk’ün 7 Mayıs 2016 tarihinde basına verdiği kahvaltıda ‘Katı Atık Tesisi’ için söylediklerini yanlış anlamışım diyen Karahan;

ayhan-karahan-4.fwNİHAT ÖZTÜRK’Ü YANLIŞ ANLAMIŞIM…

“Meğerse Sayın Vekilimizin Bodrum Sevdası’nın kendi partisi ve hükümetinin çok üstünde olduğunu bugün itibarıyla fark ettim. Sayın Vekilimiz ve Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı’nın Sazköy’deki Katı Atık Tesisi’ne tahsis edilen orman arazisinde gerçekleşecek olan ağaç katliamına karşı çevre duyarlılıkları takdire şayandır. Bu nedenle bende ‘Bodrum Yurtaş İnisiyati’ sözcüsü olarak imza kampanyalarına destek verdim. Orman ve Su İşleri Bakanlığının, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ilgili araziyi tahsis etme sürecinde büyükşehir; Orman Bölge Müdürlüğü, İzin İrtifak Daire Başkanlığı, Bakanlık Müsteşarlığı, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu gibi birçok kurumla muhatap olup, onay almıştır. Nihat Vekilimin bu süreci bilmeme ihtimalini gözardı ettiğim için kendimi vicdanen suçlu hissediyorum”

MAKAM VE KARİYERLERİNİ TEHLİKEYE ATTILAR…

Orman ve Su İşleri Bakanlığının tahsisine, tasarrufuna karşı bayrak açan Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Demiralp, ve Muğla Ak Parti Milletveli Sayın Öztürk, bu imza kampanyasıyla makam ve kariyerlerini hiçe sayarak tehlikeye atmışlardır. Bu durumu Sazköy’de Öztürk’ün köylülerle ikinci buluşmasında, bu işin altındaki her imzaya karşıyım demesinden anlamalıydım. Üzgünüm…

ÖZTÜRK; DİNİ-KÜLTÜREL TESİS ve TOKİ PROJESİ ‘İÇİN BODRUMLULAR İSTEMİYORSA OLMAZ’ DEMİŞTİ…

Diğer taraftan da, Sayın Vekilimiz bu iki projede iki farklı görüşle karşımıza çıkmıştı. Bodrum’da yerel bir TV kanalında ‘Bodrumlular istemezse olmaz’ diyen Öztürk, basına verdiği kahvaltıda da ise kim ne derse desin bu projeler gerçekleşecek kararlılığında konuşmuştu. Korkum bu imza kampanyasında vekilimizi destekleyen bir monşer olarak, benzer bir durumu yaşamamak. Siyaset dediğin nedir ki? Toplumsal fayda için yapılmaz ki?”

Sonuç olarak, Muğla Büyükşehir Belediyes’nin talebiyle Bakanlık Projesi olarak geliştirilen ‘Katı Atık Tesisi’ konusunda Ak Parti İlçe  Başkanı ve Muğla Vekili ile yan yana durmaktan gurur duyuyorum.” dedi.

ak-parti-imza-kampanyasi-1

 

 

Yorumlar
  1. tamer gürpınar dedi ki:

    Eyvahki eyvah. Yandı keten helvası ve AKP İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ile AKP Muğla milletvekili Nihat Öztürk’ün siyasi gelecekleri. AKP merkezi kesin her ikisini de hizaya çeker.

  2. ŞEHRAZAT dedi ki:

    Karahan milletvekili Nihat Öztürk’e kötü ters köşe yapmış. Ama oda haketmiş. Bir defa tutarsız davranmıl sayın vekil. Hem Bodrumlular istemiyorsa olmaz diyeceksin. Hem de kim ne derse desin olacak diyeceksin. Bu ne yaman çelişki sayın vekil. Öyle yaparsan böyle olur:))))

  3. Cemil Sözeri dedi ki:

    “Meğerse Sayın Vekilimizin Bodrum Sevdası’nın kendi partisi ve hükümetinin çok üstünde olduğunu bugün itibarıyla fark ettim. Sayın Vekilimiz ve Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı’nın Sazköy’deki Katı Atık Tesisi’ne tahsis edilen orman arazisinde gerçekleşecek olan ağaç katliamına karşı çevre duyarlılıkları takdire şayandır.” diyor sayın Karahan. Gezi’deki ağaçların dili olsa da konuşsa. O zaman İlçe Başkanı da, Milletvekili de çevre dostu oldukları için AKP’den vazgeçmişler de, kendilerinin bu durumundan kendi haberleri olmamış.

  4. Serdar Külcü dedi ki:

    “Ben AKP’linin kendi hükümetinin ve bakanlıklarının politikalarına karşı olanını severim.” Çok yakında AKP genel merkezi bu görüşte olan milletvekilini ve ilçe başkanını paralelle bağlantılı olmakla suçlarsa şaşırmamak gerekir. Öyle ya. AKP uygulamalarına karşı çıkan herkes paralelci değil mi?

  5. DENİZ dedi ki:

    Arena Gazetesi’ni tebrik etmek gerekir. Çünkü gerçekten ilginç ve ilgi uyandıran bir haber yapmış. Sorunun muhattaplarını kendileriyle yüz yüze getirmiş. Onlara ayna tutmuş.Muhattaplarında mutlaka söyleyeceği şeyler vardır.Bizlerinde “Bu perhiz, bu ne lahana turşusu” deme hakkımız var tabikide. Bodrumlulara bu noktada çok iş düşüyor. Ama bu haber Bodrumlulara kolaylık sağlamış ve yol göstermiş.İronik gerçeklik böyle bir şey olsa gerek. Eline,beline,diline hakim olacaksın.Yoksa kötü malzeme olarak siyaset tarihine adını yazarlar. Arena Bodrum Gazetesi’nin arenasına düşersin.

  6. BODRUMLU dedi ki:

    ehh AKP MİLLETVEKİLİ SAYIN NİHAT ÖZTÜRK. EMNİYET ŞERİDİNİ GEÇTİN SOLDAN SAĞ YAPTIN İYİ BİR SÜRÜCÜ SENİ ARKANDAN VURDU GEÇMİŞ OLA .

  7. Baki Erdoğan dedi ki:

    Karahan her zamanki yaratıcılığında. AKP ile AKP tokuşmuş gibi. Bakalım hangi yumurta pardon ampul daha sağlam çıkacak. Çok yakında bu sinemada. Zaten hepsi birbirine diş biliyor. Ama Karahan enteresan bir iş çıkarmış. Zeka küpü zaten abimiz.

  8. Selcan Yılmaz dedi ki:

    AKP kötü yakalanmış. Dokuz kusurlu hareketin hepsi var sahada. Hadi diyelim Bodrum ilçe örgütleri düşünmedi. İl ne ayak? Herhalde kırk ayak. Bu arkadaşlar birde kucak dolusu danışman parası öderler. Ayhan Karahan’a kim monşer dedirttti ise o ayıklasın princin taşını. Bak monşer gelir senin masanda imzasını atr. Diyeceğini de der. Ters köşe diyen arkadaşa katılıyorum. Top filelerle buluşmuş. Ama filede çürük olunca AKP li iki mühim şahsiyet aut oldu sanmışlar. Oysa file delinmiş.

  9. ECE GÖKSUN dedi ki:

    Bodrum ve Muğla AKP bu haberi haketymiş. Etme bulma dünyası işte. O laflar milletin gözünün içersine bakılarak edilerek edilecek laflar mı? Et ucuzmuş ama yahnisi güzel çıkmış. Arene Bodrum güzel bir gazetecilik örneği sergilemiş.

  10. Suat German dedi ki:

    AKP’liler bir rüya görmüşler Bodrum’da.Ama rüya kabusa dönüşmüş.Ayhan Karahan’da maytap geçmiş kabusla.Şimdi o imza masasını nasıl toparlayacaklar?Masaya baktım Sazköylü yoktu.Artık o masa ya Çiğdem hanımın yada Nihat beyin makam masası olur sanırım.

  11. Hayat Sürmeli dedi ki:

    Aslında çok hazır olanda var. Tek rahat olan Karahan. Karahan imza atarken de hanımfendi hazır ol da beklemiş. Kendisini tanırım. Arkadaşımdır. Neye alet olduğunu bilmiyor. Keşke fotoğrafta olmasaydı. Arena Gazetesini bu nedenle kınıyorum. Benimle paylaştı arkadaşım.

  12. Yaman Görgülü dedi ki:

    Valla ben AKP yeni genel başkanı Binali Yıldırım’ı iyi tanırım. Kızdığına sille tokat giren bir insandır. Bu haberi okuduysa ne Öztürk, nede Demiralp görünmesinler onun gözüne. Hızlı tren kazasında ölenlerin yakınlarını korumalarına dövdürtmüştü.

  13. Huriye Çalışkan dedi ki:

    Sormak gerekir.AKP ilçe başkanı ve AKP milletvekili Bodrumlulara gerçekten soracaklarmı?Yoksa duymak istediklerinimi duyacaklar?Bodrumlular Külliye istemiyor,TOKİ’yi de istemiyor.Katı Atık Tesisine gelince.Ağaç kesilecek bir alanda onuda istemiyor.Anladığım kadarı ile AKP’li bakanlığın projesi buda.Yani devletin işi.O zaman o vekil ve ilçe başkanlığı projeci bakanlığa karşı yürümelidir.Kendi adıma böyle bir yürüyüşe katılmaktan imtina etmem.Hodri meydan hanfendi ve beyefendi.