arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
31°C
Bodrum
31°C
Açık
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
26°C
Çarşamba Açık
26°C

Bodrum’da Eğlence Dolu Hafta Sonu

Bodrum’da Eğlence Dolu Hafta Sonu
3 Mayıs 2024 16:17
A+
A-

Bodrum Belediyesi destekleriyle 5 Mayıs Pazar günü kentin üç ayrı noktasında etkinlik gerçekleşecek

Arena Bodrum Haber – 5 Mayıs Pazar günü Kumköy İrmene Mahallesinde Canlar Şenliği ve Kumbahçe Mahallesinde Hıdırellez Şenliği yapılacak ayrıca Bodrum MW Challenge Triatlon da kenti hareketlendirecek.

Bodrum’da Barış, Kardeşlik ve Hoşgörü Rüzgarları

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Bodrum Canlar Şenliğinin 10’uncusu Bodrum Belediyesi destekleriyle Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği, Kumköy Muhtarlığı ve Kum İrmene Kültür Derneği iş birliğiyle 5 Mayıs Pazar günü saat 12.00’de Kumköy İrmene Mahallesinde gerçekleşecek.

Barış, kardeşlik ve hoşgörü rüzgarlarının eseceği şenlikte Türk Halk Müziği Sanatçısı Güler Duman konser verecek. Programda ayrıca Kum İrmene Kültür Derneği Bir Saz Bir Söz Sanat Grubu ve Sanatçı İlhan Özçelik, Ahura Ritim Topluluğu, Müzisyen Saygın Şahin ve Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği Halk Müziği Topluluğu da sahne alacak.

Doğanın Uyanışı Şölenle Karşılanacak

Doğanın uyanışını simgeleyen ve her yıl baharın başlangıcında kutlanan Hıdırellez, bu sene de şölenle karşılanacak. 5 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te Kumbahçe Mahallesi Giritli Teyze Plajında yarışmalar, atölye çalışmaları, DJ performansı, konserler ve çeşitli etkinliklerin yer alacağı Bodrum Hıdırellez Şenliği gerçekleşecek.

Bodrum’da Dolu Dizgin Triatlon Heyecanı

Yüzme, bisiklet sürüşü ve koşunun ardı ardına yapıldığı triatlon yarışlarının Bodrum’da 4’üncüsü yapılacak. Bodrum MW Challenge Triatlon, 5 Mayıs Pazar günü saat 06.30’da Double Tree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort’ten başlayacak. Yarışlar, aynı gün saat 15.00’te yapılacak olan ödül töreniyle son bulacak.

5 Mayıs 2024 Pazar günü 06.00- 10.30 saatleri arası yapılacak olan “MW Bodrum Challenge Triatlonu” nedeniyle Torba Kavşağı ile Güvercinlik arası yollar tek şeride düşürülecek.

Eğlence ve heyecan dolu dakikaların yaşanacağı etkinlik programlarına tüm vatandaşlar davetlidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.