arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
22°C

BODRUM SPİN AVCILARINI FIRTINA BİLE DURDURAMADI…

BODRUM SPİN AVCILARINI FIRTINA BİLE DURDURAMADI…
12 Şubat 2017 22:27
A+
A-

 

Bodrum’da sosyal medyada grup oluşturarak yaptıkları kıyı temizliği ile adını duyuran Spin Avcıları, Gündoğan’da 1. Bodrum Spin Avcıları Spin yarısması düzenledi.

Bodrum Spin Avcıları, 12 Şubat Pazar günü Gündoğan koyunda bir yarış düzenledi. Sportif balıkçılığı özendirmek amacıyla düzenlenen yarışmaya Bodrumlu balıkçıların yanı sıra İstanbul ve İzmir’den amatör balıkçılar da katıldı.

Sosyal medyada bir araya gelen Spin Avcıları grubu, geçtiğimiz günlerde düzenledikleri Kıyı Temizliği etkinliğinin ardından bu kez bir yarışmada bir araya geldi. Yaklaşık 120 balıkçının katıldığı yarışma, Gündoğan koyunda sabah saat 6’da başladı. Ana teması yakala-bırak olan at-çek yarışmasında 32 balık yakalayan yarışmacılar, balıkları denize geri bıraktılar.

Fırtınalı ve soğuk havaya rağmen yarışan balıkçılar saat 14.00’e kadar kıyasıya mücadele etti. Yarışma saat 14.00’te sona erdi. Bodrum’daki bazı yerel işletmelerin de sponsor olduğu yarışmada daha sonra değerlendirmeye geçildi.

Spin Avcıları Grubunun sözcüsü Ali Üzer, Bodrum’da sportif balıkçılığı özendirmek ve balık tutkunlarını bir araya getirmek adına ilkini düzenledikleri yarışmaya Bodrum Belediyesi ile yerel işletmelerin de katkıda bulunmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek “Uzun zamandır bu yarışmanın hayalini kuruyorduk. Bugün Bodrum’da hava deyim yerindeyse tam balık havasıydı. Hakemlerimiz, yarış boyunca arkadaşlarımızın yakaladığı balıkları kayıt altına aldı. Zaman zaman hava şartları nedeniyle yakalanan balıkları geri salmak için yetişmekte zorlandılar. Amacımız  sportif ve amatör bir hobi olan at-çek  avcılığını genç kardeşlerimize aşılamak  ve  sürdürülebilir avcılığı da özendirmekti. Güzel bir organizasyon oldu. Bodrum dışından dostlarımızın katılımı da bizleri ayrıca sevindirdi” diye konuştu.

Adem Karadaş’ın birinci olduğu yarışmada ödüller şöyle sıralandı:

En Genç  Yarışmacı ödülü : Bayram Oktay

Kadın Spinci ödülü : Ayfer Billor Göktekin

Yakala –Bırak  özel  ödülü  :İbrahim Çalışkan  (50 cm Levrek)

Yarışma Birincisi : Adem Karadaş

İkincilik ödülü: Hakan Yuvanç ve Özkan Birol

Üçüncülük ödülü: Efe İşlekel

Onur Konca , Ali Üzer , Ercan Tosun Göktekin , Melih Danacı , Ali Erdoğan ve Nevzat Kanberoğlu da yarışmada elde ettikleri başarıyla göz doldurdu.

Bodrum Belediyesi’nin de destek verdiği Spin Avcılığı yarışmasına Nokta Harita, Çılgın Balık Av Market sahibi Ufuk Yakar ve Hüseyin Demirkıran, Orman Balıkçılık’tan Mehmet Orman, Ortakent Avcılık’tan Ahmet Öztaş, Derin Avcılık’tan Kadir Coşar, Reis Balıkçlık’tan İsmail Mantar, Yakamozsub Bodrum Frederıck Loıseau Audırac, Mer Balıkçılık Erol Soytürk, Grafikevim’den Tolga Şimşek sponsorluk desteği verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.