arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
31°C
Bodrum
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
26°C

BODRUM SARDUNYALARLA KAPLANIYOR…

BODRUM SARDUNYALARLA KAPLANIYOR…
17 Nisan 2017 20:14
A+
A-

İlçe genelinde mevsimsel çiçek ve bitkileri toprakla buluşturan, tüm park ve bahçelerin bakımlarını yapan Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Nisan ayı boyunca satın alımı yapılan 10 bin sardunya çiçeğini de toprakla buluşturuyor.

İlkbaharın ortası nisan ayında bulunduğumuz şu günlerde Bodrum yarımadası; kırmızı, pembe ve beyaz renklerdeki sardunyalarla kaplanıyor. Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, bahar ayı itibarıyla Bodrum Belediye Meydanı’ndaki belediye bahçesine 15 adet limon selvi, 100 adet ketya, 30 adet nandina, 105 adet zambak ve 18 adet begonvil dikti. Birer kamyon da taş ve cüruf serimi yaptı. Çalışmaların ardından ise kırmızı, pembe ve beyaz renklerdeki mevsim çiçeği sardunyaların da dikimi yapılarak meydan ve belediye bahçesi rengarenk bir görünüme kavuştu.

Bodrum Belediyesi tarafından satın alımı yapılan 10 bin adet sardunya çiçeğinin ayrıca Bodrum yarımadası genelindeki park alanlarına ve bahçelere de dikimi yapılıyor. Çalışmalarla Bodrum’un daha güzelleştirerek bahar ve yaz ayları boyunca rengarenk bir görünüme kavuşturulması amaçlanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.