arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5782
EURO
34,9928
ALTIN
2.455,79
BIST
9.768,86
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Açık
25°C

BODRUM HEYECAN VE RENKLİ GÖRÜNTÜLERE DOYDU…

BODRUM HEYECAN VE RENKLİ GÖRÜNTÜLERE DOYDU…
27 Mart 2017 08:26
A+
A-

OffRoad RacingFestivali, Bodrum’a heyecanlı dakikalar ve renkli görüntüler yaşattı

Festival için Türkiye’nin dört bir yanından Bodrum’a gelen motor sporcuları ve adrenalin tutkunları, iki gün boyunca eğlenceye ve heyecana doydu. Bodrum Belediye Meydanı’ndan verilen magazin startıyla başlayan Festival, ilk gün sıralama turlarıyla devam etti. Büyük çekişmeye sahne olan festivalde tüm etaplar tamamlandıktan sonra dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi

Bodrum’da OffRoad Racing Festivali magazin startıyla başladı. Çanakkale şehitlerinin anısına bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan festival açılışına, CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon,  CHP İlçe Başkanı Recai Seymen ile Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis üyeleri katıldı. Festivale, 28 ilden 126 araç ve 200’ün üzerinde yarışmacının katıldığı festivalin ilk gününde sıralama turları gerçekleştirildi.

Bodrum Halikarnas Motor Sporları Kulübü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen TR-Extreme OffRoad Racing Festivali, magazin startıyla başladı. Bodrum Belediye Başkanlığı’nın destekleriyle, Çağdaş Holding ve Kule Rock City ana sponsorluğunda gerçekleştirilen festival öncesinde sporcular, Bodrum Belediye Meydanı’nda toplanarak kayıt işlemlerini tamamladılar.

Magazin startı öncesinde Bodrum Belediye Meydanı’nda Çanakkale şehitleri anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Etkinliğin açılışında konuşan TR-Extreme grup yöneticisi Atilla Serttaş, magazin startı öncesinde sporculara güvenlik uyarılarında bulundu ve festival programı hakkında bilgi verdi. Serttaş, “Bu sporu geliştirmek, 7’den 70’e hepimizin görevi. Genç sporculara örnek olacak davranışlar sergileyerek bu güzel festivali tamamlayacağız. Ama önce güvenlik diyoruz” şeklinde konuştu.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz da etkinliğe destek verenlere teşekkür ederek tüm yarışmacılara başarı diledi. Konuşmaların ardından magazin startı verildi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un kullandığı ATV öncülüğünde sıralanan yarışçılar Belediye Meydanı’ndan Kızılağaç Parkuru’na doğru harekete geçti. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’ın kullandığı Çağdaş Çağlar’a ait 217 numaralı UTV’ye CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ bindi. Yarışçılar, tezahüratlar eşliğinde Bodrum caddelerinde konvoy oluşturarak parkura ulaştı.

BODRUM’DA FESTİVAL HAVASI

Kızılağaç Parkur alanında buluşan yarışçılar sıralama turları öncesinde brifing aldı. Yarışçılar daha sonra sırayla parkur alanında tur attı. Padok alanında KADEM de el sanatları stantları açarak festivale renk kattı. Halikarnas Motor Sporları Kulübü Başkanı Faysal Şefkatlioğlu, Bodrum’a bir festival kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi: “Mart ayında Bodrum’da böyle bir etkinlik olması çok güzel. Etkinliği Bodrum Halikarnas Motor Sporları Kulübü olarak TR-Extreme adında bir  grupla beraber yapıyoruz. Ekstrem sporlarda kullanılan bütün araçlar bugün burada. Motosiklet, ATV, UTV, Jeep ve bisikletler bu hafta Bodrum’da yarışacak.  OffRoad Fesitvali’ni Bodrum’a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.” Şefkatlioğlu, Bodrum Offroad Festivali’ne toplam 126 araç ve 200’ün üzerinde sporcunun katıldığını belirtti.

EN MİNİK YARIŞMACI BARAN

Bodrum’daki OffRoad Racing Festivali’nin en küçük yarışmacısı Fethiye’den gelen 9 yaşındaki Baran Bulut Kocaman, magazin startında büyük ilgi gördü. Bir yıldır motor yarışlarına katıldığını ve bazı yarışlarda derece aldığını söyleyen minik yarışçı “En küçük yarışçı olmak biraz zor ama alışıyorum. Bodrum’da böyle bir festival düzenlendiği için çok mutluyum. Hedefim Bulgaristan’da yarışmak.” diye konuştu.

Bodrum OffRoad Racing Festivali 26 Mart Pazar günü saat 09.00’da yarışlarla devam etti. Yarışlar kapsamında Yıldız Çocuklar Kupası, Kadınlar Kupası, ATV-UTV Kupası, Veteran, Usta, Gençler Kupası, ATV-UTV, Hobi, Prestij kategorilerinde gerçekleştirildi

Bodrum’da yapılmakta olan ve geleneksel olması istenen TR – EXTREME BODRUM FESTİVALİ, motor yarışlarına verdiği destekle spor camiasının büyük takdirini kazanan Çağdaş Holding ve Daidalos inşaat 1. Gün yapılan sıralama turlarının ardından  Cafe De Nargile’de Pazar günü  görev yapacak olan yarış hakemlerini ağırladı…

Düzenlelen moral motivasyon yemeğine hakemlerin Yanı sıra HMK kulüp başkanı Faysal Şefkatlioğlu, As başkan Ercan Esendemir ve saha sorumlusu Halil Kuş’ta ev sahibi olarak iştirak ettiler. Samimi bir ortamda Düzenlenen yemekte Çağdaş Çağlar’a  teşekkür eden HMK kulüp başkanı Faysal Şefkatlioğlu “Bodrum’da sporcuya ve Spor kulüplerine olan desteği ile bir çok kesime örnek olacak çalışmalar gerçekleştiren Çağdaş Holding ve Daidalos İnşaatın düzenlediği bu moral yemeği için tüm hakem  arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Yemekte ayrıca yapılacak yarışlar öncesi sıralama turları değerlendirmesi yapılırken As başkan Ercan Esendemir yaptığı açıklamada; “Yarınki yarışta puanlama, yazılım, güvenlik ve sağlık konusunda da neler yapabileceğimizi konuşarak burada aynı zamanda bir karara vardık” dedi

BODRUM TR-EXTREM OFFROAD FESTİVALİ NEFES KESEN BİR MÜCADELEYE SAHNE OLDU

Halikarnas Motor Sporları Kulübü tarafından Çağdaş Holding ve Kule Rock City’nin ana sponsorluğunda bu yıl ilk kez organize edilen festivalde 25 kulüpten 100’ün üzerinde sporcu yıldızlar, gençler, ustalar, veteranlar, kadınlar, ATV-UTV, ATV-UTV Hobi ve prestij kategorilerinde, son derece zorlu bir parkurda düşe kalka yarıştı.

Yarışta ilk şanssızlığı Halikarnas Motor Sporları Kulübü’nden Can Önder ve Harun Kaya yaşadı. Dengesini kaybederek düşen Önder çenesinden, Kaya da sol baldırından yaralandı. Sağlık görevlilerinin alana girebilmesi için yarış durdurulurken, ilk tedavileri pistte yapılan iki sporcu daha sonra ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İki sporcunun hastaneye kaldırılmasından sonra bu kez yine Halikarnas Motor Sporları Kulübü’nden Mert Kökçü direksiyon hakimiyetini kaybederek düştü. Burnu bile kanamadan ayağa kalkarak yarışa devam eden Kökçü, kalan üç turda kaybettiği süreyi telafi edip yeniden liderliğe yükselirken, kazanma azmiyle seyircilerden büyük alkış aldı.Bodrumlu sanatçı Gülsen Karatoprak’ın sahne aldığı Kızılağaç Motosiklet Parkuru’nda dansçı gençlerin gösterileri de nefes kesti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.