arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
22°C

Bodrum FK zirveye ortak olmak istiyor..

Bodrum FK zirveye ortak olmak istiyor..
20 Ekim 2023 08:31
A+
A-

Bodrum Futbol Kulübü ligin 9’uncu haftasında kendi evinde Bandırmaspor’u konuk ediyor.

Arena Bodrum Haber – Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip zorlu maç karşısında seyircisi önünde 3 puana inanıyor.

Takım savunmasının uyumunu değerlendiren Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bizim takımımızın iyi bir Süleyman’a ihtiyacı var. Mutlaka formayı tekrar alacaktır. Ali ve Celustka ikilisi şuan itibariyle iyi tuttular ve iyi gidiyorlar” dedi.

Trendyol 1 ‘inci Lig 9’uncu hafta karşılaşmasında Bodrum FK evinde Bandırmaspor’u ağırlıyor. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Spor Tesislerinde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte sakatlıları bulunan Erkan Değişmez ve Süleyman Özdamar takımla çalışmaya başladı. Sakatlığı bulunan Pedro’nun ise 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Zorlu Bandırmaspor maçında seyircisi önünde 3 puana inanan yeşil-beyazlı ekip, ligde son 5 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Yeşil-beyazlı ekip ligde 14 puanla 4’üncü sırada bulunurken rakibi Bandırmaspor ise 16 puanla 2’inci sırada bulunuyor.

İç saha galibiyet serisini devam ettirmek istiyorlar..

Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini söyleyen Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bandırmaspor 2 sene önce final oynamış bir takım. Geçen sene o dirayeti sağlayamadılar ama bu sene yeni hamlelerle ligde mağlupsuz tek takım. Kolay gol yemiyorlar, iyi takım oyunu oynuyorlar. Çok etkili çok kaliteli oyuncuları var. Bizim de kendimize göre artılarımız var. Sahada iyi bir mücadele olacağını düşünüyorum. Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Biz 7 maçta 3 gol yemiştik, 1 maçta 3 gol yedik. Geçtiğimiz maçta Eyüpspor bizden çok iyi oynadı. Futbolun doğrularını yaptılar, dolayısıyla kendi hatamızla da olsa ilk golü yedikten sonra çözüldük. Oyun olarak baskı yemeden 3 gol yedik. Savunma hattındaki oyuncularımız iyi oynuyorlar. Süleyman Özdamar’ın geçen seneden cezalı duruma düşüp 3 maç oynamaması o süre zarfında sakatlık yaşaması dolayısıyla biraz arka plana itti. Bizim takımımızın iyi bir Süleyman’a ihtiyacı var. Mutlaka ki formayı tekrar alacaktır. Ali ve Celustka ikilisi şuan itibariyle iyi tuttular ve iyi gidiyorlar. İnşallah iç saha namağlup serimiz kırılmaz ama zor bir rakiple oynuyoruz. 3 türlü sonucunda çıkabileceği bir maç” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.