arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
23°C

Bodrum FK zirve yarışı için galibiyet istiyor

Bodrum FK zirve yarışı için galibiyet istiyor
15 Eylül 2023 13:45
A+
A-

Bodrum Futbol Kulübü ligin 5’inci haftasında deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak.

Arena Bodrum Haber – Maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekip milli maç arası öncesi alınan galibiyete bir yenisini daha ekleyip ligde zirve yarışına ortak olmak istiyor.

Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini söyleyen Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Milli takım arasına 4-0’lık galibiyetle iyi girdik ama bu hafta mücadele edeceğimiz rakip değişime uğradı” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 5’inci hafta mücadelesinde Bodrum FK deplasmanda Sakaryaspor’a konuk olacak. Ligde milli maç arası öncesi, kendi evinde kazandığı 4-0’lık Ümraniyespor maçındaki yükselişini sürdürmek isteyen yeşil-beyazlı ekip,  Sakaryaspor karşısında galibiyete odaklandı. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekipte, Erkan Değişmez’in sakatlığı sürerken, sakatlıktan dönen Kenan Özer ve Musah Mohammed takımla birlikte çalışmaya başladı. Ligde galibiyet serisi yakalayarak zirve yarışına ortak olmak isteyen Bodrum FK, 7 puanla 6’ıncı sırada yer alıyor. Öte yandan, geçtiğimiz günlerde apandis ameliyatı olan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, kısa süre içerisinde tedavisini tamamlayıp takımın başına geri döndü.

İyi bir rakibe oynayacağız..

Ameliyatın ardından kısa sürede toparladığını söyleyen Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Çok şükür iyiyim. Hiç ummadığımız bir ağrı ve sancı derken hastanede bulduk kendimizi, ameliyat olduk kendimize geldik. 2 günde toparladık, kendimize geldik iyiyiz çok şükür. Arayan soran iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ediyorum. Milli takım arasına 4-0’lık galibiyetle iyi girdik ama bu hafta mücadele edeceğimiz rakip değişime uğradı. Büyük ve güçlü bir camia bununla beraber hoca değişikliği oldu. 4 yeni transfer yaptılar. Böyle bir rakibe karşı oynayacağız, onun için hazırlanıyoruz. Sakatlarımız yeni yeni takımla idmana çıkmaya başladı ve bu bizi sevindirdi. Bu hafta Erkan’ın sakatlığı var. Musah Mohammed ve Kenan bizimle oynayamaya başlayacaklardır ama oyun olarak ne zaman forma vereceğiz onu zamanını doğru ayarlamamız gerekiyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.