arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4796
EURO
34,8400
ALTIN
2.451,45
BIST
9.870,19
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
25°C
Bodrum
25°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
24°C

Bodrum Cruise Port Mayıs Ayına Damgasını Vurdu..

Bodrum Cruise Port Mayıs Ayına Damgasını Vurdu..
27 Mayıs 2022 11:16
A+
A-

Bodrum Ticaret Odası Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı İlhan Ersan yönetiminde gerçekleşti.

Arena Bodrum Haber – Toplantıya konuşmacı olarak katılan Bodrum Cruise Port Genel Müdürü Haluk Hızlan yaptığı sunumda Global Ports Holding hakkında bilgi verirken şirketin Akdeniz’de %29 pazar payı olduğuna işaret etti.

“Şirketimiz 14 ülkede 26 limanı yönetmekte. Ülkemizde ise Bodrum Cruise Port ile Ege Port Kuşadası limanlarımız hizmete devam ediyor. Bodrum Kruvaziyer Limanımız’da 2011’de yapılan iskele revizyonu ardından dünyanın en büyük gemileri limana rahatlıkla yanaşabiliyor. Limanımız kruvaziyer iskelesinin yanı sıra 30 mega yat barındırabilen rıhtımlara ve üç feribot rampasına sahip.” diyen Müdür Hızlan, her yıl katıldıkları 6 uluslararası fuarın önemine işaret etti.

Müdür Hızlan başarılarının sırrının Bodrumlu hissetmek olduğunu söyledi.

“Başarımızın en önemli sırrı Bodrumlu hissettikçe daha fazla Bodrum’a katkı sunmak istememizdir.” diyen Hızlan bu doğrultuda Bodrum’daki paydaşların öneminin altını çizdi. Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’a desteklerinden ötürü özel teşekkürlerini sunan Hızlan, “Bugün Bodrum kruvaziyer limanımızda yaşanan hareketlilik hepimizin başarısıdır. 2022 yılı yolcu sayısı öngörülen doluluk dikkate alınarak 140 bin, gemi kapasitesine göre 230 binin üzerinde. 2023 yılı için ise rezervasyonlar gelmeye devam ediyor ve 2022 yılına yakın bir seviyeye ulaşması öngörülüyor.” dedi.

Sunumun ardından meclis üyelerinin sorularını cevaplandıran Hızlan, Amerika ve Avrupa’da düzenli satış ve pazarlama toplantılarına katıldıklarını ve cruise firmalarının satış ekiplerini düzenledikleri fam triplerde 8 kez Bodrum’da ağırladıklarını belirtti. Özellikle fam triplerin çok etkin bir pazarlama yöntemi olduğunu belirten Hızlan, hedeflerinin arasında gemi yanaşma iskelesini uzatarak mega yatlar ve kruvaziyer gemileri için ayrı bölümler oluşturmak olduğunu açıkladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.