arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3533
EURO
34,7853
ALTIN
2.394,04
BIST
10.264,81
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
18°C
Bodrum
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
23°C

BODRUM BELEDİYESİ BASIN-YAYIN BÖLÜMÜNE YENİ GÖREVLENDİRMELER…

BODRUM BELEDİYESİ BASIN-YAYIN BÖLÜMÜNE YENİ GÖREVLENDİRMELER…
13 Haziran 2019 10:49
A+
A-

Bodrum Belediyesi Basın Yayın Sorumluluğu görevine gazeteci Selda Öztürk getirildi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın 1 Nisan 2019 tarihinde görevine başlamasıyla birlikte Belediye Basın Yayın Müdürlüğü’nde göreve gelen diğer iki isim de DHA Muhabiri Mehmet Can Meral ve TRT Muhabiri Selçuk Şimşek oldu.

1972 Denizli doğumlu olan Selda Öztürk, mesleğe 1991 yılında Ankara’da başladı. 1992 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Öztürk, Ankara’da Milliyet, Tempo ve TRT Haber Dairesi’nde, Denizli’de ise yerel gazete ve televizyonlarda muhabir ve yazı işleri müdürü olarak çalıştı. 1997 yılında tekrar Ankara’ya dönerek meslek yaşamını burada devam ettiren deneyimli gazeteci, 2002-2005 yılları arasında Türk Kızılayı Genel Başkanlığı’nda basın danışmanlığı görevini üstlendi. 2005 yılından itibaren uzun yıllar ulusal bir gazetenin diplomasi-savunma ve parlamento muhabiri olarak çalıştı. 2012 yılından bu yana Bodrum’da yaşayan Öztürk, 15 Nisan 2019 tarihi itibariyle Bodrum Belediye Başkanlığı’nda Basın Yayın Sorumlusu olarak göreve başladı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü’nde foto muhabiri olarak göreve başlayan DHA muhabiri Mehmet Can Meral de 2003 yılında başladığı mesleğini son 6 yıldır Bodrum’da ara vermeden sürdürüyordu. Aynı müdürlükte kameraman olarak görevi devralan TRT muhabiri Selçuk Şimşek de 2011 yılından bu yana gazetecilik yapmakta.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.