arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Okullar Bodrum’da yarıştı…

Okullar Bodrum’da yarıştı…
1 Mart 2020 10:43
A+
A-

Bodrum’un Bitez sahilindeki yelken tesislerinde, okul sporları Muğla yelken il birinciliği yarışları yapıldı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün (MGSiM) 2019 – 2020 Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Okul Sporları Yelken İl Birinciliği Yarışları, yapımı tamamlanan Bitez Spor Tesislerinde yapıldı.

Yarışlar Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde, Laser 4.7, Laser radial, Optimist ve Techno 293 sınıflarında 70 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Ömer İlman: Yelken yarışlarımızı kendi tesislerimizde yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz…

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, yaptığı açıklamada “Bitez sahili dolgu alanınında 8800 metrekare alanın tahsisi 2019 yılında İl Müdürlüğümüze yapılmıştı.Çok güzel bir alan olmasına rağmen bakımsız bir haldeydi. Hızlı şekilde projemizi hazırlayıp Bakanlığımıza sunduk.Ödeneğimiz çıktı ve ihalemizi yaptık.Bu alanın güvenliğini sağlamak için çevresini ihata duvarı ve üstünü tel örgü ile çevirdik.Çürümüş durumda olan iki adet Tenis Kortunu yıkıp yeniden yaptık. Alan içinde bulunan binayı önemli bir tadilattan geçirerek İlçe Müdürlüğü binası yaptık. Çevre aydınlatmaları ve tuvaletleri yeniledik.Yakın zamanda devamında olan 1900 metre kare olan yerin tahsisi de gerçekleşti. Bitez Tesislerimiz Su Sporlarının yanı sıra Tenis, Futbol, Basketbol, Voleybol, Plaj Sporlarının yapılacağı çok önemli bir tesis olarak hizmete girmiştir. Bugün Okul Sporları Yelken Yarışlarını kendi tesislerimizde yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.Yelkenin yaşı yoktur. 6 yaşındaki bir çocuğu optimist teknesine koyar ve mucizeye tanık olursunuz. Seksen yaşındaki denizcilerin ne kadar dinç olduğunu görür, yine şaşırırsınız. Bir spor dalı düşünün ki; baba-kız, dede-torun aynı dönemde beraber yapabilsinler. Bunun örnekleri sayısızdır. Okul sporları faaliyet programı ile öğrencilerimizi yelken sporuyla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz, öğrencilere verdikleri emeklerden dolayı tebrik ediyorum, İlimizi grup müsabakalarında en güzel şekilde temsil edeceklerdir, takımlara başarılarının devamını diliyor, müsabakalara katılan tüm sporcuları ve eğitimcileri tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.