arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
30°C
Bodrum
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Açık
26°C

Belediye Gıda Çarşısı’nda pardon mu diyecek?

Belediye Gıda Çarşısı’nda pardon mu diyecek?
18 Nisan 2020 11:41
A+
A-

Bodrum merkezinde yer alan Gıda Çarşısı için bir süre önce restorasyon kararı alan Bodrum Belediyesinin düzenleme sonrası nasıl davranacağı merak konusu oldu.

Belediyeyi mağdur etmeyenleri mağdur etmeyeceğiz diyen Bodrum Belediyesi, alacağı yeni kararla pardon mu diyecek? Gıda Çarşısının ön tarafı Belediye Cafe mi oluyor?

Arena Bodrum Haber – Bodrum Belediyesi bir süre önce eski dokusuna kavuşturulmak üzere aldığı bir kararla Gıda Çarşısını yeniden düzenlemek adına kiracılarını çıkartmıştı. Bu işlem gerçekleştirilirken de çıkarılan kiracılarına, belediyeyi ekonomik anlamda mağdur etmeyen kiracılarının haklarının korunacağı teyit edilmişti.

On yıl önce yeşil alandı.

Geçtiğimiz hafta çarşı esnafının gündemime ‘Gıda Çarşısı’nın ön cephesinin bir kısmı yeniden otopark olarak korunup, bir bölümüne de ‘Belediye Kafe’ yapılacağı bilgisi düştü. Yıllardır bölgede esnaf olarak hizmet üreten vatandaşlar, bu durumdan oldukça rahatsız. Belediyeye karşı taahhütlerini yerine getiren esnafı mağdur etmeyeceğiz diyerek yerlerinde çıkarılan esnaf ise, son günlerde belediye yetkilileri tarafından dile getirilen bu durum karşısında oldukça tedirgin. 

Arena Bodrum Haber‘e ulaşarak gelişmeler konusunda bilgi kirliliği olduğunu ifade eden esnaf, durumun belirsizliği hakkında sıkıntılarını dile getirdiler. Belediye dükkanlarında uzun yıllardır sorunsuz olarak ticaret yapan bazı esnaflar, “Bizlere arka ve iç cephelerden farklı dükkanlar gösteriliyor, kazanılmış olan haklarımız konusunda mağduriyet yaşayacağız. Bizler ön cephede mümkün olduğu kadar yeşil alanın oluşturulup, dükkanlarımızın bizlere tekrar verilmesini istiyoruz.” diye düşüncelerini dile getirdiler.

İkinci mağduriyeti Bodrum Belediyesinin aldığı yeni kararla yaşamayalım…

“Korona Virüs salgını yüzünden büyük bir mağduriyet yaşadık. Bir mağduriyette Bodrum Belediyesinin kararını değiştirmesi sonrasında yaşamak istemiyoruz” diyen esnaf açıklama bekliyor. Ticarette en kıymetli şeyin zamanı iyi değerlendirmek olduğuna dikkat çeken esnaf, alınacak yeni bir kararın Bodrum Belediyesiyle sorunsuz çalışan esnafa maliyeti çok yüksek olacak mesajını verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.