arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3680
EURO
34,9842
ALTIN
2.325,98
BIST
9.102,91
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

BEKLE BİZİ ANADOLU… GELİYORUZ…

BEKLE BİZİ ANADOLU… GELİYORUZ…
16 Mart 2017 22:04
A+
A-

Bodrum’u Anadolu’ya taşıyacak TIR, önümüzdeki hafta yola koyuluyor!

Bodrum Tanıtma Vakfı ve Bodrum Belediyesi öncülüğünde başlatılan ve Bodrum’daki sivil toplum kuruluşlarının da destekleriyle hayata geçirilen Bodrum TIR’ı projesinin tanıtım toplantısı, Belediye meydanında gerçekleştirildi. Vatandaşların büyük ilgisini çeken Bodrum TIR’ı, yarımadanın eşsiz güzelliklerini Anadolu halkının ayağına götürecek.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Tanıtım TIR’ı projesinin sadece bir başlangıç olduğunu belirterek “Bodrum’u en zor zamanlarında yalnız bırakmayan Anadolu halkının ayağına Bodrum’u götürelim dedik” şeklinde konuştu.

Kocadon, “Bodrum olarak mücadele ruhumuzdan asla vazgeçmedik. Turizmle ilgili bu sene daha fazla yerli turizme ağırlıklı bir çalışma başlattık. Anadolu halkının bodruma müthiş bir desteği vardır. Biz bu sene Anadolu halkının ayağına Bodrum’u götürelim dedik. Onar bizim en zor günlerimizde hep yanımızda oldular. İnanıyorum ki yine bu sene Bodrum’u yalnız bırakmayacaklar. TIR projesi geliştirdik. 28 ile yakın 6-7 bin kilometrelik bir yol katederek Anadolu turuna çıkıyoruz. Bu bir başlangıç. Bodrum sadece Anadolu’da değil, dünyanın her yerinde var. Yeni pazarlar bulmak zorundayız diyorduk. Çin’e, Hindistan’a açıldık. Önümüzdeki sezon Bodrum’un yine en iyi turizmi yapacağına inanıyorum.” dedi.

Bodrum tanıtımı ile ilgili pek çok çalışmalarının olacağını söyleyen Kocadon, “Bunu bir başlangıç olarak düşünüyorum. Otelcilerimize, sivil toplum örgütlerine, acente sahiplerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu güzel ruhun tüm ülkemize örnek olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Bodrum Tanıtım TIR’ı önümüzdeki hafta başında yolculuğuna başlayacak. Bodrum fotoğrafları ve Bodrum’a özgü mavi beyaz fonuyla seyyar bir fuar standına dönüştürülen TIR’da, Bodrum’un havadan ve karadan çekilmiş en güzel fotoğrafları yer alıyor. TIR’ı ziyaret edenler, ayrı bir bölümde Bodrum’u üç boyutlu izleme şansına sahip olacak. Bodrum TIR’ına gelenlere bir de mandalina gazozu ikram edilecek.

İMECE USULÜ MOBİL TANITIM FUARI

Bodrum Tanıtım TIR’ı projesinin paydaşlarından TÜRSAB BYK Başkanı Sevinç Gökbel, güzel bir projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, “Bodrum’daki ortak akıl, Belediyemizin koordinasyonuyla imece usulü bir proje başlattı. Adım adım Anadolu yapalım ve Bodrum’u mümkün olduğunca her yönüyle tanıtalım dedik. Bu bir mobil tanıtım fuarı. Amaç bu.” diye konuştu.

BODER Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Öncel de Bodrum olarak her yıl 26 fuara katıldıklarını ve gittikleri her yerde Bodrum’un tanıtımına katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirterek, fikir mimarlığını yaptığı TIR projesine destek veren tüm kurum ve kişilere teşekkür ettiklerini söyledi.

AMAÇ İÇ TURİZMİ CANLANDIRMAK

2017 yaz sezonu öncesinde iki ay boyunca Türkiye genelindeki yaklaşık 30 ili gezecek olan tır Aydın, İzmir, Balıkesir, Eskişehir, Bursa, Çanakkale,  Edirne,  Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Zonguldak, Samsun, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin,  Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Diyarbakır, Antep, Adana, Mersin, Kayseri, Ankara, Konya,   Antalya ve Denizli’ye ulaşacak. Bodrum’un simgelerinden oluşan görsellerle giydirilecek olan TIR’da dağıtılmak üzere Bodrum’u tanıtıcı çeşitli materyaller ve Bodrum’un yöresel lezzetleri bulunacak. Proje görevlileri, ziyaret ettikleri bölgelerde halkı Bodrum hakkında daha da bilgilendirecek.

Anadolu halkının Bodrum’a olan sevgisini ve ilgisini daha da pekiştirmek, iç turizmin canlandırılmasına olanak sunarak Bodrum ekonomisine katkı sağlamak hedefiyle yola çıkacak olan Bodrum Tanıtım Tırı, iki ay boyunca farklı illerdeki vatandaşlarla buluşacak. Bodrum’un etkin bir şekilde tanıtılacağı bir organizasyon olarak hafızalarda yer edinecek.

Bodrum Tanıtma Vakfı’nın organizasyonluğunda ve Bodrum Belediyesi’nin öncülüğünde başlatıldı. BOTAV organizasyonu ve Bodrum Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen projeye, Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Otelciler Derneği (BODER), Bodrum Denizciler Derneği ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Yürütme Kurulu destek verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.