arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5813
EURO
34,7803
ALTIN
2.507,96
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
12°C
Bodrum
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Başkan Aras: “İlk ve En Kuvvetli Bağımız Olan Annelerimizi Çok Seviyoruz.”

Başkan Aras: “İlk ve En Kuvvetli Bağımız Olan Annelerimizi Çok Seviyoruz.”
8 Mayıs 2021 12:11
A+
A-

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Yaşamla aramızdaki ilk ve en kuvvetli bağımız olan annelerimizi çok seviyoruz.” dedi.

Arena Bodrum Haber – Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Bizlere erdemli bir birey olarak yaşamayı rehberlik eden annelerimizin tek dileği, şüphesiz ki hiçbir karşılık beklemeden bize verdikleri sevginin aynı karşılığı bulmasıdır. Bugün Anneler Günü. Kanımca annelerimiz; bugünle ilgili konuşurken, toplumsal şiddetin hedef aldığı kadınların da birer anne ya da anne adayı olduğunu unutmamamızı isteyecektir. 

Annelerimizin içi rahat olsun..

Bitmek bilmeyen aile içi ve toplumsal şiddetin mağduru olan kadınları yalnız bırakmamak ve en büyük ihtiyaçları olan sevgi ve güvenle hayata tutunmalarının önünde ne kadar engel varsa kaldırmak için, gereken her şeyi yapacağımız konusunda bir an bile geri durmadık ve durmayacağız.

Yeri gelmişken bu vesileyle kamuoyuna seslenmek istiyorum.

Kadınlara ve çocuklara yönelik şiddetin, tacizin, istismarın önüne geçebilmek adına, bir dizi yasal düzenleme içeren ‘İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmek, kabul edilebilir bir şey değildir.

Mutlu, huzurlu ve barış içinde yaşayan, birbirine güven duyan bireylerin olduğu bir ülke için, hayatın her alanında eşitsizlikleri ortadan kaldırmak ve sosyal adaleti sağlamak zorundayız.

Tüm çabamız annelerimiz için..

Biliyoruz ki, annelerimizi mutlu etmenin en güzel yolu, dünyayı daha yaşanabilir bir yer haline getirmektir.

Bu duygu ve düşüncelerleUlu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Değerli Annesi Zübeyde Hanımı rahmetle anarken, Sevgili Annem ve ailelerinden, çocuklarından uzak kalan sağlık emekçisi ve şehit annelerimizin şahsında, tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü kutluyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.