arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
23°C
Bodrum
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

BAKANLIĞIN PLAJINA VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ…

BAKANLIĞIN PLAJINA VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ…
6 Haziran 2019 22:15
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Bodrum’da işletmeye açılan Halk Plajına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Ramazan Bayramın ilk günü Bakan Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla açılan Kumbahçe Mahallesi Tavsanburnu Mevkisi’ndeki halk plajı vatandaşlar tarafından beğenilirken, plaja giden vatandaşlar işletmenin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Plajın yolu tatilcilerin araçlarıyla dolarken çok sayıda vatandaşta toplu taşıma araçları ile plaja geliyor. 15 dönümlük denize sıfır alana yapılan ve yaklaşık 3 milyon TL’ye mal olan 1000 kişi kapasiteli plajdaki kafeteryada satılan ürünlerden çay 2 TL, su 2,5 TL, hamburger 12 TL, kaşarlı tost 8 TL, karışık tost ise 10 TL olarak belirlenmiş.

Fiyatlarında çok makul olduğunu belirten vatandaşlardan Gülçin Erdem, 10 yıldır Bodrum’da yaşadığını belirterek, “Vallahi harika buldum, muhteşem buldum fakat kimsenin burayı keşfetmesini istemiyorum aslında. Bodrum için gerçekten çok güzel bir halk plajı olmuş burası” dedi.

Ailesiyle birlikte Bodrum’a tatile gelen Hüseyin Esmerdağlı halk plajını ailecek çok beğendiklerini belirterek, “Bodrum için yapılmış en güzel şeylerden biri. Kim düşünmüş ise Allah razı olsun. Ailecek çok beğendik” dedi.

Plajın yapım işlerini yapan firma yetkilisi Bircan Kayabaşı ise çok kısa sürede güzel bir iş çıkardıklarını belirterek, “Yaklaşık bir ay gibi bir sürede yapıldı burası. Bakın şu karşıda gördüğünüz gibi kayalıktı hep buralar ve bir ay içerisinde bu hale getirdik burayı. Gerçekten güzel oldu, halkımız için gerçekten güzel bir hizmet. İnşallah böyle hizmetlerin devamı gelir. Halkımızın da böyle işletmelere ihtiyacı var” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.