arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5902
EURO
34,8583
ALTIN
2.494,59
BIST
9.693,21
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
12°C
Bodrum
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Amiral Kafe Engelsiz Hale Geldi..

Amiral Kafe Engelsiz Hale Geldi..
10 Haziran 2022 08:42
A+
A-

Bodrum Gıda A.Ş bünyesinde faaliyet gösteren Turgutreis Amiral Kafe, hayırsever bir iş adamının desteğiyle kamusal alanda erişilebilirlik anlamında “Engelsiz” hale geldi.

Arena Bodrum Haber – Geçtiğimiz yıl tadilatı bitip, kamu hizmetine sunulan Turgutreis Amiral Kafe, Günbatımı Plajı mevkiinde oldukça seçkin bir lokasyonda yer alıyor.
Yeni yerinde bir yıldır hizmet veren işletmenin teras kısmına merdivenle erişim sağlanması, dezavantajlı bireylerin buradan faydalanmasına imkan vermiyordu. Turgutreis’te yaşayan hayırsever iş adamı Bekir Mandalinci’nin bu konuya kayıtsız kalmayarak, dezavantajlı bireylerin de kafenin teras kısmından faydalanabilmesi amacıyla, engelli asansörüne sponsor olmasıyla, Turgutreis Amiral Kafe, engelsiz hale geldi.
Kurulumu tamamlanıp, test aşamasından geçen asansör ile artık, dezavantajlı vatandaşlarla birlikte, merdiven çıkmakta zorlanan yaşlılar da faydalanabilecek.
Konu ile ilgili Bodrum Yarımada Engelli Haklarını Koruma Derneği (Boyender) sekreteri Yunus Hacıibrahimoğlu şu açıklamada bulundu; “Her şeyden önce, buradaki oluşuma destek olan Bekir Mandalinci’ye, göstermiş olduğu duyarlılık için teşekkür ediyoruz. Sosyal hayata katılım anlamında engellilerin bir çok açıdan dezavantajlı oluşu, yadsınamaz bir gerçek. Devletin bu sorunların üstesinden gelmeye çalışmasının yanısıra, imkanı olan vatandaşların çözüme katkıda bulunması takdir edilmesi gereken bir davranış biçimi. Yaşadığımız yerin en güzel Günbatımı izletisine olanak sağlayan Amiral Kafe’nin teras kısmından herkesin faydalanabilecek olması, oldukça sevindirici.”
Kaynak: Turgutreis Gündem
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.