arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

AMİR ÇİÇEK VEDA MESAJI YAYINLADI…

AMİR ÇİÇEK VEDA MESAJI YAYINLADI…
24 Haziran 2017 15:53
A+
A-

Ege’nin parlayan yıldızı turizm şehrimiz Muğla’da 15 Eylül 2014 tarihinden itibaren görev yapmaktayım.  Yeryüzü cenneti bu güzel şehirde çok güzel işler yapmaya çalıştık. Muğla’da valilik yapmak, şahsım ve ailem için büyük bir onur ve mutluluk vesilesi oldu.

Muğla’da yaptığım yaklaşık 3 yıllık görev sürem boyunca bilgiyi saklayan değil, bilgiyi paylaşan şeffaf bir yönetici olmaya, adalet, sevgi ve hoşgörü gibi temel kavramlar ekseninde görev yapmaya çalıştım. Muğla’nın merkez ve ilçe mahallelerini ziyaretederek varsa sorunlarını yerinde inceleyerek çözüme kavuşturmaya çalıştık. Ziyaretlerde vatandaşlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarının görevlileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile görüştük. Muğla’ya geldiğim gün de dile getirdiğim üzere ‘mutlu bir insan ve huzurlu bir toplum’ yaratma hedefini gerçekleştirmek için çaba sarf ettik. Uzak ya da yakın gece yada gündüz demeden tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede hizmet vermeye çalıştık.

Görev yaptığım süre içerisinde öncelikle Muğla’nın genel sorunlarının çözülmesine yönelik bir takım çalışmalar yaptık. Muğla’nın en önemli ekonomik değeri turizmin sürdürülebilir olması, 12 aya yayılması ve alternatif turizm faaliyetlerinin yaygınlaştırılması için ortak akıl, kolektif hareket mantığıyla kamu, STK ve özel sektör işbirliği ile çeşitli projeleri hayata geçirdik.Diğer yandan tarımsal verimliliğin artması için çiftçilerimize yönelik çalışmalar yaptık.

Görev sürem boyunca 7’den 77’ye herkesle iyi bir diyalog kurmaya çalıştık. Özellikle belediye başkanlarımız, muhtarlarımız, daire müdürlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, milletvekillerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, birliklerimizle el ele vererek Muğla’nın kalkınması için çaba sarf ettik.

Muğla’da, her zaman demokrasiyi ve hukuku en iyi şekilde yaşatmak için çaba sarf ettik. Çalışmalarımızı vatandaş odaklı, sevgi ve saygı çerçevesinde yürütme prensibi ile hareket ettik. Devlet, insan için var. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturunu benimsedik. Geldiğim günden beri çalışma arkadaşlarıma düşüncesi, fikri, zikri, pozisyonu ne olursa olsun insan olduğu için vatandaşa hizmet etmede hep beraber olmayı aşılamaya çalıştım. Hizmetleri daha ileriye götürmek için çalışmalarımızı bu şekilde sürdürdük. Hizmetin ekip işi olduğu düşüncesini benimsedik.  Sadece vali olarak ben değil, kamu, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör arasında yapılan işbirlikleri ile Muğla’yı her konuda daha zengin hale getirdik. Yaptığımız tüm çalışmaların ekseninde kırsalından şehir merkezine, sahilde yaşayan bütün vatandaşlarımıza hizmet edebildiysek Muğla’dan vicdanen rahat ayrılacağım.

Çalışmalarımızda yanımızda olan tüm mesai arkadaşlarıma, milletvekillerimize, vali yardımcıları ve kaymakamlarımıza, yargı mensuplarımıza, üniversite mensuplarımıza, belediye başkanlarımıza, askerî erkânımıza, il müdürlerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, siyasilere, milletvekillerimize, meslek odalarımıza, muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza ve Muğlalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile Yeryüzü Cenneti Muğla’ya vali olarak hizmet etme imkanını veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, İçişleri Bakanımız olmak üzere, Bakanlarımıza ve tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; Muğla’da görev yapmış olmanın onuruyla tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Amir ÇİÇEK

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.