arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
18°C
Bodrum
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C

Sevilen Müzisyenin Ani Ölümü Şok Etti…

Sevilen Müzisyenin Ani Ölümü Şok Etti…
16 Aralık 2020 10:00
A+
A-

Bodrum’un sevilen isimlerinde veteriner Alpagut Öztaş, geçirdiği kalp krizi sonrası yapılan tüm müdahaleye rağmen hayata tutunamadı.

Arena Bodrum Haber – Arzu Önder Öztaş ile evli ve ilk eşinden bir kız çocuğu olan Alpagut Öztaş, Gümbet’te bulunan üst katında yaşamını sürdürdüğü ve alt katında veterinerlik hizmeti verdiği klinikte kalp krizi geçirdi.

Uzun yıllardır Bodrum’da veterinerliğin yanı sıra, pek çok yerde de sahne alarak müzik yapan 1965 doğumlu 55 yaşındaydı. Öztaş’ın çaldığı gitarı eşliğinde, seslendirdiği yerli ve yabancı şarkılarla Bodrum’un sevilen simaları arasına giren müzisyenin beklenmeyen ölümü sevenlerini şok etti.

Bodrum Çok Sesli Korosunun kurucusu ve Alpagut Öztaş’ın hayatını kaybetmesinden sonra yakın arkadaşı müzisyen İlkin Tokay sosyal medyada duygularını şu şekilde dile getirdi;

“Üzüntümüz tarifsiz, hayat çok acımasız, güzel insanlarımız bir bir eksiliyor. Arkadaşımız, dostumuz, kardeşimiz, canımız güzel insan Alpagut Öztaş’ı kalp krizi neticesinde kaybettik. Tüm yakınlarına, sevenlerine başsağlığı sabır ve metanet diliyoruz. Mekânın Cennet olsun özel insan, daima gönlümüzde olacaksın.” 

Ses Sanatçısı Nihal Kolcu Ekinci’da, “Uzun yıllar aynı sahneyi paylaştığım, müzisyenliğini veterinerliğiyle yarıştıran dostum Alpagut Öztaş’ı kaybetmişiz, çok üzgünüm. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.