arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
22°C

AK PARTİ’NİN BODRUM İFTAR YEMEĞİNDE TOKİ YAPILACAK MESAJI VERİLDİ…

AK PARTİ’NİN BODRUM İFTAR YEMEĞİNDE TOKİ YAPILACAK MESAJI VERİLDİ…
27 Haziran 2016 04:38
A+
A-

Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer ve İl Başkanı Kadem Mete’yle birlikte yaklaşık üç bin kişinin katıldığı bir iftar yemeği düzenledi

İftar yemeğine Ak parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete’nin yanısıra Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Bodrum Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Sivil Toplum kuruluş temsilcileri daire amirleri Ak Parti geçmiş dönem ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile partililer ve vatandaşlar katıldı.iftar yemeği, iftar duasının okunmasıyla başlayan  ifatr yemeğinde konuşan İl Başkanı Mete;, turizmcilere de yeni bir destek paketinin müjdesini vererek, “Milletvekilimiz Hasan Özyer ile birlikte Turizm Bakanımızla bir görüşme yapıp bölgenin ve turizm sorunlarını da kendisine bir rapor olarak sunacağız. Yakında çıkması planlanan destek paketiyle turizmcileri biraz daha rahatlatacak bazı plan ve eylemler üzerine çalışıyor hükümetimiz. Bu vesileyle biz de buna katkıda bulunacağız” diye konuştu.

 

ak-parti-bodrum-iftar-yemegi-4Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete de son dönemde yaşanan terör olaylarına vurgu yaptığı konuşmasında, “Ramazan ayında derler ki şeytanlar bile zincire vurulur. Ama bu ayda bile iki ayaklı şeytanın bile aklına gelmeyen hainlikleri düzenleyenler iş başındalar. Ama bunlar bizim birliğimize, beraberliğimize, kardeşlik hukukumuza asla zarar verebilecek eylemler değiller. İnsanın belini kırmayan darbeler, onu güçlendirir. Bunlar, bizim birliğimizi beraberliğimizi çok daha güçlendirecek eylemler. İnanıyorum ki hükümetimiz, devletimiz de bunun üstesinden gelecektir. Yakın gelecek çok daha iyi olacaktır” ifadelerini kullandı.
Ekonomik olarak sıkıntılı bir sezondan geçtiğimizi vurgulayan Mete, önümüzdeki günlerde Muğla’da 2023’e giderken Muğla Ekonomisi başlıklı bir sempozyum düzenleneceğini ve ilgili bakanların da bu organizasyona katılarak Muğla’nın sorunlarına çözüm bulacaklarını belirtti. Kadem Mete, turizmcilere de yeni bir destek paketinin müjdesini vererek, “Milletvekilimiz Hasan Özyer ile birlikte Turizm Bakanımızla bir görüşme yapıp bölgenin ve turizm sorunlarını da kendisine bir rapor olarak sunacağız. Yakında çıkması planlanan destek paketiyle turizmcileri biraz daha rahatlatacak bazı plan ve eylemler üzerine çalışıyor hükümetimiz. Bu vesileyle biz de buna katkıda bulunacağız” diye konuştu.

ak-parti-bodrum-iftar-yemegi-2Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer ise, Ramazan ayının kardeşliğin pekiştiği, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği bir ay olduğunu belirterek, “Ama hepimiz biliyoruz ki İslam dünyası, coğrafyamız büyük acı ve sıkıntı içerisinde. Dünyadaki egemen güçler, bölgemizi sömürmek ve kendi çıkarları için bölgemizi ateşe atmaktan çekinmiyorlar. Eğer bizler barış içinde huzur içinde yaşamak istiyorsak, yapacağımız tek şey birlik ve beraberlik içinde olmak, daha çok çalışmak. Bugün dünya küçülürken, Türkiye büyümesine devam ediyor. Türkiye krizlerden etkilenmedi. Ama Türkiye ne zaman güçlense, dış güçler devreye giriyorlar ve ülkemizi geriletmek için ellerinden geleni yapıyorlar.” dedi. Özyer, Türkiye’nin son 15 yılda dünyanın gıptayla baktığı büyük projeleri tek tek hayata geçirdiğini belirterek, “Ama bunun karşılığında her türlü terör dış güçlerce destekleniyor. Ama şunu bilin ki, terör örgütlerine silah bıraktırıncaya kadar bu mücadele devam edecek. Yeter ki bizler birlik beraberlik içinde olalım” diye konuştu.

ak-parti-bodrum-iftar-yemegi-3“BODRUM’UN TOKİ’YE İHTİYACI VAR”
Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Muğla’ya ve Bodrum’a dair projelerin de önümüzdeki günlerde tek tek hayata geçeceğini söyledi. “Sağlıkta, eğitimde, altyapıda ve bütün yatırımlarda, istihdamın artırılmasında hep birlik ve beraberlik içinde tüm projeleri takip ediyoruz.” diyen Özyer, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bodrum Devlet Hastanesinin ihalesi yapıldı, inşaatına başlandı. Milas şu anda önümüzdeki günlerde başlayacak. Bodrum’da TOKİ ile ilgili Milli Emlak Müdürlüğüne yazı imzalandı gitti. En kısa zamanda hayata geçireceğiz. Bazı çevreler TOKİ’ye karşı çıkıyorlar. Hiç endişeniz olmasın, Bodrum’a uygun mimari projeler yapılacak. Bodrum’daki ihtiyaç fazlasıyla. Hatta bürokraside Bodrum neredeyse bir sürgün yeri oldu. Memurlar, hayat pahalılığı nedeniyle buraya gelmek istemiyorlar. TOKİ aslında Bodrum’a ihtiyaç. Biz Bodrum’un yapısını dokusunu bozarak TOKİ yapmayacağız. Tam tersine, buranın mimarisine kültürüne uygun TOKİ en kısa zamanda hayata geçirilecek. Bayramdan sonra bakanlarımızla Muğla’da toplantılar yapacağız. Bayram haftasında Çevre ve Şehircilik Bakanı tüm bürokratlarıyla Muğla’ya geliyor. İnşallah önümüzdeki dönemde Muğla’da tüm projeleri hayata geçireceğiz. Dünyadaki bu rekabette güçlü olmamız için Muğla’mızda tüm projeleri hayata geçirip Muğla’nın ekonomiye verdiği katkıyı artırmamız lazım. Muğla şu anda yüzde 10 potansiyelini bile veremiyor ekonomiye. Turizmde de sıkıntı yaşıyoruz. Bölgesel konjonktürden kaynaklanan bir sıkıntı. İnşallah onu da önümüzdeki günlerde çözeceğimize inanıyorum. Zaten İşkur Müdürlüğümüz şu an bütün turizmcilere gereken desteği veryior. Mali değeri 34 milyon lirayı geçti. Yani hükümetimiz her türlü tedbiri alıyor, hiçbir endişeniz olmasın.”
İftar yemeğinde konuşmaların ardından Şahin Gezginci ve grubu tarafından bir de semazen gösterisi gerçekleştirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.