arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

ACIBADEM SAĞLIK GRUBUNDAN BODRUM MERKEZE YENİ NOKTA…

ACIBADEM SAĞLIK GRUBUNDAN BODRUM MERKEZE YENİ NOKTA…
7 Temmuz 2019 12:28
A+
A-

Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın da katılımıyla açıldı.

2012 yılından beri Bodrum’da uluslararası nitelikte sağlık hizmeti sunan Acıbadem Bodrum Hastanesi’nden sonra, şimdi de Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi Türkkuyusu Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerindeki binasında faaliyete başladı. Yerleşim planı, son teknoloji ekipmana ve deneyimli bir hekim ve yardımcı sağlık personeli kadrosuna sahip tesisin açılışına, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yardımcısı Turgay Kaya, Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi Yöneticisi Dr. Özgür Bayındır, ünlü sanatçı Fatih Erkoç, merkez direktörü Arzu Karataş, ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, “Bildiğiniz gibi Acıbadem sağlık hizmetlerinde devletin yükünü alan önemli bir kuruluş. Aydınlar ailesi hastanedeki ticari faaliyetlerinin dışında hayırsever işler de yapıyor. İlçemizde yaptırdıkları okul, cami gibi hayır işleri de var. Ben kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Ali Aydınlar ise Acıbadem bünyesinde Türkiye ve yurt dışında 22 hastane ve 15 tıp merkezi bulunduğuna dikkat çekti.

2018 Yılında 45 bin hastaya hizmet verildi…

Sağlık alanında Türkiye’de kamunun önemli yatırımları olduğuna dikkati çeken Aydınlar, sözlerine şöyle devam etti;

“Çok büyük ölçekli şehir hastaneleri yapılıyor. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz, Türkiye’de sağlık hizmetleri, batı ülkeleri dahil birçok ülkenin önünde diyebiliriz. Çok nitelikli sağlık profesyonelimiz var, hekimlerimiz var. Çok gelişmiş hastanelerimiz var. Bu da özellikle Türkiye’nin önemli bir sağlık destinasyonu olmasını sağladı. Her geçen gün Türkiye’ye gelen yabancı hasta sayısı artıyor. 2018 yılında Acıbadem olarak 45 bin yabancı hasta getirdik ve 100 milyon dolar ciro yaptık. u bir ihracat. Bunun girdisi neredeyse yüzde 90 oranında ülkede kalıyor. Sağlık turizminde ara mal girdisi yok denilecek kadar az. Türkiye, bu açıdan önemli bir potansiyeli barındırıyor. Her geçen gün bu sayının daha da artmasını bekliyoruz” dedi.

Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi, Bodrum’un sağlık ihtiyaçlarına yönelik olarak 7 gün 24 saat hizmet verecek…

Hastaneye yakın bir donanımla kurulan tıp merkezi, 3000 m2 kapalı, 3000 m2 açık olmak üzere toplam 6000 m2lik geniş bir alanda hizmet veriyor. 7 gün, 24 saat hizmet verecek Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi, Dermatolojiden kardiyolojiye çok sayıda tıbbi branşın bulunduğu bir sağlık kuruşu olarak tasarlandı. Tıp merkezinde Acil Servis, Ambulans hizmetleri, Check-up hizmetleri ve Fizik Tedavi Ünitesi de bulunuyor. Merkezde sunulan kozmetik dermatoloji uygulamaları arasında Botoks, Dolgu, PRP ve Mezoterapi yer alıyor. Merkezin SGK, özel sağlık sigortaları, banka sigortaları, yabancı sağlık sigortaları ile anlaşması bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.