arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
33°C
Bodrum
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
33°C
Pazar Açık
34°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
33°C

19 Mayıs Bodrum’da Coşkuyla Kutlanacak…

19 Mayıs Bodrum’da Coşkuyla Kutlanacak…
17 Mayıs 2024 17:39
A+
A-

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla yakılan meşalenin 105. yıl dönümü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Bodrum’da gün boyunca sürecek etkinliklerle kutlanacak

Arena Bodrum Haber – Bodrum Belediye Meydanı Atatürk Heykeli önünde sabah saat 09.00’da Çelenk Sunma Töreni ile başlayacak.

Etkinlikler, 09.30’da eş zamanlı olarak eski otogar ile Bodrum Milta Marina’dan görevli ve merkez okullardaki öğrencilerle Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği Sahnesine kortej yürüyüşüyle devam edecek. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği‘nde saat 10.00’da resmi program başlayacak.

Akşam saatlerinde ise saat 19.00’da Belediye Meydanında TED Koleji’nin Bando Gösterisi gerçekleşirken 19.30’da Bodrum Milta Marina’dan Belediye Meydanına ve aynı saatte Akçaalan Çok Amaçlı Salon önünden Turgutreis Atatürk Meydanına Fener Alayı düzenlenecek. 20.30’da ise TED Koleji Bayram Kutlama Programı Bodrum Kalesinde gerçekleştirilecek.

Bodrum Belediyesinden İki Ayrı Konser

Bodrum Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Bodrum Belediye Meydanı ile Turgutreis Atatürk Meydanında eş zamanlı olarak Gençlik Konseri düzenlenecek.

Bodrum Belediye Meydanında saat 21.00’de gençler tarafından beğeniyle dinlenen şarkıcı Reynmen sahne alacak. Turgutreis Atatürk Meydanı‘nda ise 21.00’de Oğuzhan Koç rüzgârı esecek.

Başkan Mandalinci: “Bu şanlı günü bir şölene dönüştürerek kutlayalım”

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, 19 Mayıs kutlamaları ile ilgili şunları söyledi:

“Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık meşalesini yaktığı bu anlamlı günü tüm vatandaşlarımızla meydanlarda kutlamak birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek. Bu şanlı günün hakkını verelim. Huzur, mutluluk ve barış içerisinde büyük bir şölene dönüştürerek kutlayalım. Kıymetli Bodrum yaşayanlarını ellerinde Türk bayraklarıyla meydanlarda buluşmaya davet ediyorum. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek yaşaması için mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mızı kutluyorum” dedi.

Konser ve etkinliklerin ücretsiz, halka açık olacağı programlara tüm vatandaşlar davetlidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.