arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,6019
EURO
34,7822
ALTIN
2.410,06
BIST
9.645,02
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
25°C
Bodrum
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
28°C

YÜKSELİŞ YILI OLACAK DERKEN, ÇÖKÜŞ YILI OLMASIN…

YÜKSELİŞ YILI OLACAK DERKEN, ÇÖKÜŞ YILI OLMASIN…
28 Şubat 2019 12:55
A+
A-

Abdulkadir Sevindik’in hazırlayıp sunduğu ‘Sporla Yaşa’ sloganıyla Kent TV ekranlarından Salı günleri canlı olarak yayınlanan Sportre’de, haftanın spor olayları değerlendirildi.

Sevindik, Kırçiçeği Bodrum Basketbol’un geçen hafta sahasında konuk ettiği Gündoğdu Adana Basketbol’a karşı aldığı yenilgiyle, ligde kalma şansının matematiksel olarak sona erdiğini ifade ederek şunları söyledi;

“Bodrum geçtiğimiz haftayı ulusal liglerde mücadele eden takımlarının aldığı mağlubiyetlerle kapadı. Futbol, basketbol ve hentbol de oynadığımız maçlardan yenilerek ayrıldık. Bodrumspor haftalardır bekleyip, hazırlandığı ve play-off grubuna için önem arz eden rakibi Kastamonu 1966’ya deplasmanda yenilerek 1.lige yükselme hedefini mucizelere bıraktı. Yalıkavakspor’un sahasında oldukça kötü bir oyun çıkaran lig ikincisi Muratpaşa Belediyespor’u adeta elinden kaçırması Bodrumlu sporseverleri üzdü.”

Yükseliş yılı derken çöküş yılı olmasın….

Bodrumspor’un ligin ikinci yarısına başarılı bir giriş yapamadığına belirten Sportre’nin yorumcusu Levent Bulut, “Kastamonu maçında kaybettiğimiz 3 puanın ligin ikinci yarısında puan kaybetmememiz gereken maçlarda aldığımız yenilgi ve beraberliklerin önemi ortaya daha net çıktı. Kastamonu 1966 maçı öncesi hafta içinde yaşanan maddi sorunlardan ötürü iki gün antrenmanlara çıkmayan bir takımın maç kazanması çok zordu. Kulüpte yaşanan krizler var. Ortada yönetici yok. Tam da yöneticilerin bu tip durumlarda ortaya çıkması lazım. Ama ortada kimse yok. Yaklaşık 4-5 aydır sporcuların maddi sorunları ertelenerek bu günlere kadar geldi. Bugün yaşanan sonuçlardan maddi olarak iyi bir planlamanın yapılamadığı ortada çıktı. Mehmet Kocadon, Rıza Karakaya ve yönetim, Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un maddi sorumluluklarını yerine getiremedi. Bodrumspor yükseliş yılı dereken bir çöküş yılı yaşayabiliriz” dedi.

Evdeki hesabı çarşıya uyduramadılar…

Siyasetin spora hizmet etmesi gerekirken, sporun siyasete hizmet ettiği bir süreç yaşandığına dikkat çeken Sevindik, “Bodrumspor’un bir belediye takımı olması nedeniyle ve Bodrum Belediye Başkanı Kocadon’un Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlık hedefine hizmet eden bir planlamayla yola çıkması, bu sonucun önemli bir nedenidir. Yani  evdeki hesabı çarşıya uyduramadılar” dedi.

Sportre’nin ikinci bölüm konukları Bodrum Fenerbahçeler Derneği Başkanı Mert Sayın ve yönetim kurulu üyesi Mesut Durateymur’du.

Bodrum Fenerbehçeliler Derneğinin İçmeler’de Forever Clup’ta faaliyet gösterdiğini ifade eden Mert Sayın, “200’e yakın bir üye barış ve kardeşlik içerisinde faaliyetlerimiz gerçekleştiriyoruz. Üyelerimizin 70’e yakını Fenerbahçe kongre üyesi. Lokalimiz futbol ve basketbol maçlarının olduğu günlerinde açık. Derneğimizde kıymetli kimlikler var. Bunu geçtiğimiz seçimde başkanlarımızın Bodrum’a gösterdikleri ilgiden net bir şekilde hissettik. Bodrum’da diğer derneklerle etkileşerek sportif ve sosyal projelerin içerisinde fayda yaratmaya çalışıyoruz. Proje oluşturup, gerçekleştirme konusunda mesai harcıyoruz. Bireysel sporlarda mücadele eden sporcularımıza maddi destekler veriyoruz. Çevre konusunda çalışıyoruz” dedi.

Bodrum Fenerbahçeliler Derneğine düzenli olarak güncellenen Facebook ve İnstagram sayfalarımızdan taraftarlarımız bizlere ulaşabilir diyen Genel Sekreter Mesut Durateymur’da şunları söyledi:

“Kulübümüzle yaptığımız görüşmelerle futbol, voleybol ve basketbolla ilgili çalışmalarımızı sağlıklı bir şekilde geliştirip, tabana yayarak çocuklarımıza ve gençlerimize destek verecek bir projeyi hayata geçirmeyle ilgili çalışıyoruz. Kısa vadede vefat eden bir taraftarımızın adına kuracağımız bir kütüphane ile de sosyal bir fayda sağlamak istiyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.